Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de görevde yükselme sınavı 2015 Şubat ayına ertelenmiştir

habip50

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
değerli arkadaşlar meb şeflik ve görevde yükselme sınavı 2015 şubat ayına ertelenmiştir.

ben 24 nisan 2014 te Mebe yerleştim bu şubat 2015 teki görevden yükselme sınavına bende girebilir miyim ?

5 yıl hizmet yılı gerekiyor arkadaşım saymanlık gibi görevlerede 3 yıl gerekiyor. 13 eylül 2014 tarihinde sınav olsaydı giremeyecektim çünkü 4 yıl 8 ay kıdemim oluyordu. benim için ertelenmesi iyi oldu inşallah şubatta girerim.

pardon 24 nisan 2013 te yerleştim meb'e benim bildiğim 3 yıl hizmet şartı aranıyor 5 yıl nerden çıktı

Yanlış bilgi unvan değişikliği sınavı ertelenmiştir. Görevde yükselme sınavı 13 eylül de yapılacaktır. 5 yıl şartı 3 yıla düşürülmüştür. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz iyi okuyunuz yönetmeliği

bu ünvn değişikliği ile görevden yükselme değişikliği arasındaki fark nedir anlamadım ayrıca ben ne zaman girecem bu sınava

görevde yükselmeyle ünvan degişikligi arasındaki fark ne oluyor bilgi verirmisiniz

Üst Alt