Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de görevde yükselme sınavı yapılacak

Erkankss

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
Bugün idari işlerden aradılar görevde yükselme sınavıyla ilgili imza atmak için çağırdılar yarın gelişmeleri yazarım gözümüzaydın

keşke meb gibi her kurumda liyakat olsa, sınav yapılsa..

Kardeşim yazı geldi yarın gel imza at dediler bende içeriğini sormadım bi gün dayanın tarihi ekleyeceğim

Sınav değil. Kurumda kadrolar arası geçiş.
Bir defaya mahsus unvan değişme.
Icerigini okumadığını şeye neden imza atıyorsun ki?
Sakin bir daha okumadığını yazıya gözü kapalı imza atmayin

buyucu 1 defaya mahsus unvan değişme derken ? Engelliler için mi ? Herkes için mi ? Biraz daha açıklayıcı yazar mısınız rica etsem ?

Sadece kurum içinde gih kadrosunda olanları kapsayan unvan degisme

Rica ederim. Eğer arkadaş başka bir konuyu demiyorsa gelen yazı buydu

Bugün rapor alırken çok uyanık memur vardı, ekps sınav için Rapor alıyorlardı 🙁

buyucu destek hizmetleri grubuna baktım hizmetli, aşçı falan yazıyor.. Acaba bu bizim içinde mi geçerli ?

Hizmetli destek grubunda yer almıyor. Hizmetli dediğin yhs .
Bu gih kadrosu kendi içinde

yav arkadaşlar gih kendi içinde yhs kendi içinde geçebilir bu her zaman oluyor yhs hizmetli bekcilige aşcılıga teknisyen yardımcılıgına direk geçer gih memur ise bilgisayar işletmeni veri hazırlama şoför kadrolarına sınavsız direk geçebilir bu her yıl oluyor bunda anlamayacak ne var

İmza attım demedim yarın gidip imzalayacağım dedim. Tabiki de bakıp okuduktan sonra imzalayacağım işime gelirse..

Üst Alt