Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'de göreve başladım, ama rapor da usulsüzlük gerekçesiyle atamam iptal edildi?
___________________--
Ben mebde memur olarak göreve başladım ama devlet hastanesiniin verdiği raporda usulsüzlük var diyip şikayette bulunulmuş incelenen raporların usul ve fenne uygun olmadığı karar verilip raporlar iptal edilmiş dolayısıyla hakkımla kazandığım memurluğumda gitti
ben iktiyoz hastasyımım genetik bir rahatsızlık %60 özür oranım var ve tedavisi yok... teşhisi deri kısmına yazmamışlar yanık bölümüne yazmışlar çok şiddetlidir ibaresini yazmamışlar ve de çalışamayacağı alanlar kısmına çalışabilir yazmışlar bu alana daha başka ne yazılıcak bilmiyorum.
bizim bildiğimiz bu. bu gibi hatalardan kaynaklanıyormuş.
ben ne yapıcam sizin raporrlarınızda çalışamayacağı alanlar kısmında ne yazyor. maddi manevi birçok zararım var geri nasıl dönerim görevime üç ayrı doktorlarla görüştüm 1 inden yeniden rapor alıyorum oda veriyor raporu. memurun yaptığı hatanın bedelini neden bizler ödüyoruz...
benim gibi olan birçok kişi var şuanda.cevaplarınızı bekliyorum...
yeniden rapor için başvuru yaptım salı muayene perşembe heyet haftaya cumada raporu alıcam ve raporu % 40 yada %60 gibi alıyormuşum hastaneyi aradım bugün sonrasında ne olucak bilmiyorum mahkemeyede vericem karman çorman ya...
meb yeni raporu dielkçeyle kabul etmiyormuş. illa mahkemeye gitmek lazımmış...
mahkemede kesin kazanirsiniz emin olun bu konuda sizin bir suçunuz yok o hastanede yüzlerce insan rapor almiştir 2-3 hile yapti diye bunun yapilmasi çok saçma siz yeni raporu çıkarin ayrica çalişmadiniz aylarin içinde maddi tazminatla birlikte dava açın ...
kardeş şikayet edilmişim diyorsun demekki seni bilen bir kişi, sen işe başladıktan sonra memurluğun iptal edilmiş birde sahte rapor alıp sınava giren şerefsizler var ve bunların bir kısmı kazandı ve çalışıyor. Burada asıl suçlu doktorlar. ARKADAŞLAR VE SİTE YÖNETİCİSİ ARKADAŞLAR LÜTFEN BU KONULARI GÜNDEME GETİRELİM YOĞUNLAŞALIM VE İLGİLİ YERLEE TAŞIYALIM BİZ ENGELLİ HAKLARI RESMEN ŞEREFSİZLİKLERLE GASP EDİLİYOR LÜTFEN BUNLARA İZİN VERMEYELİM
Biz ne gundeme getirecegiz kpss inceleyen savcı bir zahmet birde bu sınavı incelmeye alsın neler cıkacak gorelim herşeye organize olursak vay halimize gerci kpss olayıda sendika başkanı direnmese bazı yetkililer uzerini kapatacaktı ama ALLAH tan sendika başkanı arkasında durduda nasıl usulsuzluk yaptıkları nasıl birilerine soru sızdırıldıgı ortaya cıktı ben savcının araştırması sonucu oradan daha neler cıkacak diye duşunuyorum bu sınavdandan da suphelerim var ama ispat edemeyecegimiz icin ancak savcılık el atması gerek biz degil
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ama burda ben dahil yüzlerce insan hep rapor konusunda şikayetçi benim üçüncü raporum olcak hala emekli etmediler her seferinde raporda kusur buluyorlar emekli olmam işlerine gelmiyor kurumlar sakat çalıştırmak zorunda hiç emekli olmam işlerine gelirmi düşünsenize..devletin kurumları rapor veriyor ama raporların nerdeyse hepsine sorun buluyor raporları veren bakkal dükanımı ???madem hastaneler usulüne uygun rapor vermiyor raporu veren hastanelere yol gösterilsin hastanelerde o zman düzgün rapor vermiş olur vatandaş yılardır aynı sorunu yaşıyor ama malesef devlet yetkilileri kılını kıpırdatmıyor anlıyacağın hastanelerin eksik yada yalnış rapor vermesi birilerinin işine geliyor
ben şikayet edildim demedim hastaneyi şikayet etmişler nisan ayında verilen raporlarda usulsuzlük var diye birtek ben değilim raporu iptal edilen o ayda alan rapor alan birçok kişinin raporu iptal ve hiçbirimiz göreve başlayamadık...ben osmaniye devlet hastanesinden aldım raporu ben yazmadım yazan kişi göevini tam olarak yerine getirmediği için ben mağdurum şuanda k.maraşa atanmıştım....
ayrıca şunuda bil benim rahatsızlığım genetik bir rahatsızlık sahtelikle falan hiç alakası yok ihtiyoz hastasıyım internete yazarsan bu hastalığın tedavisnin olmadığını ve birçok sorunla karşılatığımızı anlarsın birde göreve başlayıp iptal etmişler dyorsun eğerki benide sahte rapor alanlar arasına koyuyorasan suni zanda bulunuyorsun demektir günaha giriyorsun demektir... ne dediğini bil öyle konuş ben kimseye gebe kalmadan bileğimin hakkıyla kazandım o sınavı
netten biraz araştırma yaptım.ve şu sonuca ulaştım seni eleştirmek gibi bi düşünçem yok ama şu sonuca ulaştım.Türkiye’de ve dünyada bir çok ihtiyoz hastası var.Sadece yaşam gayreti, sabır ve kendine güvenle ve doktor kontrolündeki ilaçlarla tedavisi mümkün olabiliyor.Demekii sana o raporu veren doktor baya bi uzulsüzlük yaptığı anlaşılıyo sana nasıl %40 verebilir tedavisi olan bi hastalık için adamlar kolu olmayan adama bacağı olmayan adama %40 vermiyolar.bende polio sekeli ayakta 4,5 cm kısalık ayakta güçsüzlük olmasına rağmen %30 alıyorum hayat kalitemi düşüren ve tedavisi olmayan bi hastalık.Yazik demekii tamemen doktorların insiyatifine kalmışızzz.Şunuda belirtmek isterim senin hastalığın belki tedavisi yoktur ama netten araştırmalarım bu bana inandırıcı gelmedi benide inandirmak zorundada değilsin git hakkını ara burayada sonucu yazda bizde öğrenelim.
raporun çalıştırılamayacağı alanlar kısmında çalışabilir yazması nasıl yanlış olur çok garip, herkes ayrı telden rapor inceliyor galiba, raporuna sonradan çalıştırılamayacağı alanlar kısmına çalışabilir ekleten arkadaşımız var onların durumları riskli mi şu anda yani.
ihtiyozun farklı farklı türrleri vardır bazılarında bölgesel bazılarında tamamendir benim hastalığımla ilgili değil tamemn raporu yazan hastaneden kaynaklanan bir durum var ben rapor yazmam etmem benim bu olaydan sonra fark ettiğim ve raporu iptal eden hasteyle görütüğüm kadarıyla en az 3 hata var raporu ben mi yazdım neden ben suçlanıyorum burda nisan ayındaki bütün raporlar da hata var bir çoğu iptal ben mi hazırladım o raporları saçma sapan konuşuyorsun
ayrıca hangi tedaviden bahsediyorsun öyle bir tedavi varda neden bizlerin haberin yok evet kremi sürüyorsun 1 saate bile kalmadan aynısı oluyor. tedaviymiş... raporum %40 değil buarada üç farklı doktorda %40 ın üstünde veriyor farklı şehirlerde, adamlar yönetmeliği bilmiyor, ben hem mağdur oluyorum hem suçlu durumuna düşüyorum iyiymiş valla
Haklısındır büyük bi ihtimalde rahatsızlığında ama benim anlamadığım sonuçta yıllar sonra senin hastalığının tedavisi olabilir.Benim anlatmak istediğim mesala benim gibi hastalığı yıllarça geçmiyeceğini bilen insanların %40 alamaması bana okadar şacma geliyoki senin sonuçta iyi bi tedavi sürecinde iyilleşibileçeği açık ve net.Sen rapor alıyosun ben alamıyorum benim kızgınlığımda bundan ama seni kesinlikle üzmek gibi niyetim yok üzdüysem özür dilerim.Keşke benimde ayagımın öbür ayagım gibi sağlam olsada hayatımı böyle devam ettirsem böyle konular uğraşmasam...
merak etme bizimkininde hiçbir şekilde tedavisi yok çaresizliğin ne olduğunu hiçbrşey yapamadan yaşamanın ne olduğunu çok iyi biliyorum tedaviden kasdettiğin şey o anda cildi rahatlatmak sonrası yine aynı değişen birşey bizim rahatsızlığımızdaki bir çok insan evliliği düşünemiyor mesela çocğunun aynı olma ihtimali çok yüksek çünkü genetik insanlar bize bakışı bazen çok farklı oluyor vs vs işte önemli değil
Eğer mahkemeye verirsen kazanacaağın açık ve kimse senin kazanılmış hakkını elinden alamaz eğer bu ülkede adelet varsa(bence yok)ama sana tavsiyem arayı sogutmadan bu işi sine'ye çekmeden olayı bitir hakkını alırsın.Seni üzdüğsem tekrar özür dilerim.
özür dilemene gerek yok sorunda merak etme... ben o sınavı hakkımla kazandım o raporuda hakkımla aldım ama aldığım hastane rapor yazmayı bilmiyormuş hatam o hastaeden gidip rapor almak oldu... ama adama yedirmezler öyle kolay kolay yapmam gereken ne varsa yapıcam meb personelle görüştüm özür durmunuz varsa ki var mahkeme kararına biz uyarız diyorlar ama neden başkalarının hataları yüzünden ben bunlarla uyraşmak zorun kalıyorum içime sindirimiyorum bu olanları allaha havale ediyorum o cingözleride....
pelin neyin tartişmasini yapiyorsun onu anlamadim kaç gündür başka sitedede yazmişin rapor almak birgün bilemedin 3-4 gün sürüyor hastaligin varsa heryerden alabilirsin raporu ve itiraz edip mahkemeye verirsin bundan başka yapacak bişeyin yok şuan ...
rapor almak heryerde 1 2 gün yada 3 4 gün sürmüyor. adana numunede alıyorsan en yakın şuanda 2 kasıma randevu veriyorlar maraşta 2 hafta sürüyor vs vs sizin herhangi birşey yapamıycağınızı biliyorum en fazla yol gösterirsiniz ben birileri duysun istiyorum insanların hatalarının nelere mal olduğunu başkalarıda duysun istiyorum yoksa ben mücadeleme başladım hergün birşey öğreniyorum bu olaydan dolayı... rahatsız ettim seni galiba affedersin...
hayir rahatsiz olma anlaminda degil gereksiz polemige giriyorsun hastaliğin konusunda şu bu konusunda hastaligin varsa her yerde aynidir merak etme korkmanada gerek yok raporunu alip direk mahkemeye başvur kesin kazanicaksin emin ol burdan tamam
korkum yok zaten hani eminimde ama yediremiyorum kendime bu haksızlığı kendime yediremiyorum her dakika başka bir sorun yaşamaktan birşeyleri düzene koyamamaktan çok sıkıldım tam işte güzel birşey oldu derken birilerinin üstün zekasından kaynaklanan bir durumu yaşamayı kendime yediremiyorurum... sende haklısındır belki ama bende haklıyım
pelin öncelikle geçmiş olsun raporu aldıgın osmanıye devlet hastanesı çok enterasan bir yer ben rapor için 1 gün uğrastım heyete girdim ama sonuç 1 haftadan sonra geldi mal müdürlüğüne heyete girmekle iş bitmiyor takıp edeceksın..ha birde osmanıye devlet hastanesı çok karışık buaralar başhekım ıstıfa ettı yenısı geldı birde artık eskısı gıbı öyle kolay rapor (oranalrı yüksek olarak önceden 60 sa ilerlemişde olsa yenı raporu düşük tutuolar yüksek ortanda ) vermiyorlar...kısaca osmanıyeden rapor alman biraz uğrasmana sebep olacak ...adana yogun olur ALLAH sabır versin inşallah raporu alırsın ve göreve geri dönersin
oncelıkle gecmıs olsun ama merak ettıgım bır konu var sen goreve basladıktan bır sure sonramı ataman ıptal edıldı yoksa daha baslayamadan yanı baslamadan oncemı ıptal edıldı nasıl gelıstı anlatırmısın sana bu haberı kım nasıl verdı
Pelin rapor alırken bir yandan mahkemeyi aç bence zira hakim senden var olanı değilde başka bir hakem hastaneden yeni rapor almanı da isteyebilir. Hemen bir avukatla görüşmelisin vakit kaybetme.