Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de Hazırlayıcı Eğitim hakkında..?

emre_61ts

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
MEBe yeni atananlar. Sizi hazırlayıcı eğitime çağırdılar mı? çağırdılarsa hangi günler gidiyorsunuz?

önce temel eğitim alırsınız bayram kardeşim. temel eğitimden sonra hazırlayıcı eğitim başlar..

temel ve hazırlayıcı eğitim sınavları h.k

Merhaba;

Geçen hafta ilçe milli eğitim aday memurların listesini istedi temel ve hazırlayıcı eğitim ve staj eğitimimiz varmış eğer geçemezsek" memurluktan atılma kesin" onu biliyorum da ne nedir bu sınavın gidişatı sınavın kolaylığı zorluğu nasıl geçme kalma durumu nasıl nerede 2 ay eğitim alacağız eski memurlar bilgi verebilir mi ?

Bu hafta olması gerekli sınav herhalde eğitim bitmiş beni arıyorlar neden gelmedin diye bilgilendirilmediğimi söyledim umarım gererim .

bizim daha başlamadı sadece isim listemiz istendi benim kullandığım ilaçlardan dolayı ve ameliyatlardan dolayı aşırı unutkanlık var okul müdürüne danıştım da oda öyle dedi kalan yok korkma diye :)

Bu egitim meb teki mumurlar icinmi yoksa hizmetlileride kapsiyonu?

kalan hiç olmadı, aramızda kalsın 90 alacak kadar cevap veriyorlar

herkesi kapsar memur hizmetli öğretmen teknisyen v.s

Bizi arayan ya da soran olmadı henüz.. kimse bilgilendirmedi.. Eğitim başladı mı ?

Üst Alt