Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de hizmetli kadrosundayım. Önlisans diplomamla EKPSS'ye girersem..?

aslıaslı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum ben 2010 omss ile mila egitim e hizmetli olarak atandim ve bir sene sonrada onlisans diplomami aldim yeni yapilacak sinavda onlisans diplomam ile girebilir miyi m kimi istifa edeceksin diyor kimi memuriyetin yanar diyor bilgisi olan arkadaslar paylasirsa cok sevirim

Kardeşim atanmışsın ne güzel bir işin var daha ne istiyorsun istifa edersen sana acılmış kadro boşa gidecek ayrıca yeni sınava girip umut bekleyen bir çok kişide belki açıkta kalacak

merhaba.bende senin gibi aynı durumdayım.sırf kadrodan kurtulmak için bende önlisans olarak sınavagircegim.benim bildigim sınava girebilirsin.atanırsan istifa etme gibi bir durum var.sınava girerken istifa etmene gerek yok. eğitim durumumuz değiştigi için sınava girebiliriz ve bir üst kadroya memurluk bilgisayar işletmenliği ve veri hazırlama gibi kadrolara atanabiliriz.önlisans olarak sınava girecegim ben

Cok sevinmistim girebikiyoruz diye ama herkes birsey soyluyor anlamafim moralim bozuldu 657 de oldugun icin ceza alirsin diyorlar sen bu bilgii nerde aldin mercan cok tsk ederim cevabin icin

kadrolu memurda olsan istedigin sınava girersin.çünkü ben kadrolu oldugum halde 2012de yapılan ömsse sınavına girdim ve lise düzeyinde 79 puan almıştım.ve tecihde yaptım ama olmadı.şimdide mezuniyet durumum degişti önlisans mezunu oldum.tam olarak emin olmasamda torba yasada var.mezuniyet durumun degiştigiiçin sınava girersin ve aynı kadro olmamak kaydıyla memurluk ve verihazırlama gibi kadroları tercih edebilirsin.sadece kendi kadronla aynı kadroyu tercih edemezsin.

C tsk ederim mercan sonradan bir sikinti ceza yada bulundugumuz kadrodan da atilma gibi birsey olmaz insallah nebilim iyice sormak lazim bu konuyu

yok çıkmaz merak etme.benim kadrolu arkadaşlarım ömsseyle atanıp gitmedi başka kuruma. ben sınava önlisans olarak girecegim .eylül ayındada bizim görevde yükselma sınavı var.

Arkadaslarin nasil atanip gitmadiler ya valla beynim sulandi suan bunjnla ilgili haber okumaktan

Biri de cikip bende aynen oylrydim ve atandim derse tamam diyecegim de kesin bilgi off daha calismadan yoruldum

Atanirsan sakin istifa etme, eger istifa edersen 657 sayili kanuna gore kosullara uygun istifa ettiginde 6 ay memurluga donemezsin dolayisiyla kazandigin kadroyuda yakarsin calistigin yerden muvaffakat alican vermezlerse mahkemeyle gidicen.

Muvaffakat almak him o zaman sinava girmemde bir sakinca yok yani o islemler atandiktan sonraki asama tsk ederom engelsiz biz cok sagol

sen gir sınava aslı,bir üste kazanırsan çıkarsın,istifa felanda olmaz,farz et memursun ÖSYM ye girdin,istifamı etmen gerekiyor,rahat ol sıkıntıda etme

sizi gorunce issiz halime sukrediyorum kafam rahat sinava hazirlan isinmi var derdin var demekki

bir konuda arkadaslar bu hizmetli kadrosu bu kadar agriniza gidiyor zorlami tercih yaptirdilar arkadas belki severek yapan birisi atanirdi sanki hizmetli olupta benim cocuklugumdaki gibi her sinifa sobami yakiyosunuz

Herkesin gorusu farkli tabi ama bende bu duz mantigi anlamiyorum yaa insanin gorevde yukselmesi yada kendini farkli dalda yetistirme si kotu vetpya suc mu anlamiyorum lutfen ya herkes girsin benim kimseyle bir sorunum yok ve bilgi almak icin yazdim zaten

selam

aslıya katılıyorum aynı zamanda kadronun adı önemli degilde çalıştıgın işyerinde müdürlerin ve diger memurların hem önyargısına maruz kalıyorsun hemde engeline ragmen rahatsızlıgını hiçe sayıp sana yapamayacagın görevler veriyorlar.sırf kadronun adı hizmetli oldugu için.ve 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyorsun ve diş geçiremedigi diger meurların sinirinide senden çıkarıyorlar. buna benzer birçok sebeden dolayı kadro degiştirmek istiyoruz.

Insanlarin nelerle karsilastigini bilmeden onyargili davranmayin bu hak hrrkesin ve hrkeste kullansin bu cekememzlik neden oysa herkes icin dua ederken anlamiyorum

Mercan birde sunu sirmak istiyorum simdi biz mebdeyiz ya tekrar mebin memurlugunu tercih edebiliyor muyuz

aynen arkadaşlar ebnde hizmetli kadrsoundayım 2012 ömss ile yerleşmiştim şimdi açıkögretimden 2yıllıgı bitiridm ve sınava girp gih kadrsouna geçmek istiyorum aday başvuru formunda memur olarak çalışıyorum die bir ksım var oraya işaretlersem atamam yaplırmı ayrıc aben mmeur dielim hizmeltl,iym

unvan yükselme sınavı var öyle bişey onun girebilirsin meb açılmış takip edebilirsin istersen

birde ben sağlık bakanlığında hizmetli olarak atandım önlisans mezunum şimdi de açıköğretimde lisans tamamlanma 3 sınıfta okuyorum bitirmeye çalışacağım hemde unvan yükselme sınavına girmeye çalışacağım inşallah başarırız

Üst Alt