Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de hizmetli olarak atandım. Kadro değişikliği için ne yapmalıyım?

tuncays

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi geceler arkadaslar

meb eylül 2018 de gorevde yukselme sınavı acacak.meb gys de değişiklik yaptı 3 yıl aynı görevde olma sartını kaldırdı sınaya girmek için asaleti almıs olmak yetıyor ben 2016 da hizmetli olarak atandım.bu sınava girip memur olabilirmiyiz
meb de calısan arkadaslar yada konuyu bilen arkadaslar cevaplasın lutfen.

Ortaokul mezunu olarak 2016 ekpss de kura ıle atandım sonrasında liseyi acıktan bitirdim 2018 ekpss sınavına girmek istiyorum memurluk sansım olurmu yada Eylul deki gys sınavınımı bekleyım kararsızım[

Yönetmelikteki ilgili bölüm şöyle;

ğ) Veznedar, ayniyat memuru, ambar memuru, memur, usta öğretici kadroları için;

1) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

2) Devlet memurluğunda adaylığı kalkmış olmak.

YH olan kadronuzun görevde yükselme ile GİH kadrosuna geçmek için sınava giriş için yeterliliğinizin olduğuna, diplomanızın özlüğe işlenmiş olmasına dikkat edin. sonrasında sınavı takip edin ve başarılı olduğunuzda takdirde herhalde bir sıkıntı yaşamazsınız. kurumdaki eski memurların çok büyük bölümü bir zamanlar YH olarak göreve başlamış ve sizin izlediğiniz yolu izleyerek GYS'larını takip etmiş.

Bende aynı durumdayım görevde yükselme sınavı olacağını nereden duydunuz MEB'in sayfasında bulamadım

Bende sendikadan öğrendim MEB yayınlamadı

Ben yinede ekpss ye girip şansımı denemek istiyorum

Hizmetlilerin sınavsız memur luga geçme gibi söylentiler de var ama hayırlısı diyelim

Hizmetlilerin sınavsız memur luga geçme gibi söylentiler de var ama hayırlısı diyelim

meb için görevde yükselme sorularına baktım da ne kadar zor ya sorular çalışmak lazım şimdiden

Sınav zorluğu bir yana mülakat kafamı kurcalıyor hani engelliyiz diye sorun cikartirlarmi

Üst Alt