Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de hizmetliyim, kademem 9/1. Maaşım ne kadar olur?

dragonsga

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
1
Mrb meb de hizmetliyim 9/1indeyim 4yıllık üniv. bitirdim maaş ve derecem ne olur

sanırım yeni atandınız ve daha yeni ilk maaşınızı alacaksınız. :) öyleyse öncelikle hayırlı olsun diyim
sonrasındada bir ay öncesine kadar memurlar.netin maaş linki doğru sonucu söylüyordu ama bu ay ki söylediği şey uyuşmamakla birlikte bi 100 tl fark çıkıyor. yani 100 tl düşük çıkıyor benim. bu arada bende 9/1 öğretmenim mebde.

kar&yağmur

Öğretmen nasıl 9/1 oluyor 7'den başlamıyor mu öğretmenler? Lise mezunu 5 yıllık devlet memuruyum bende 9/1 oldum bu sene

Faruk33

valla bilmiyorum kadrolu aday öğretmenim ve 9d1k yım. lisans mezunuyum doğal olarak bir iki tane tezli programı da yarıda bırakarak kendi isteğimle ayrıldım.

kar&yağmur

Tşk ederim ama 2013 girişliyim lise mezunu olarak başladım üni yeni bitti 2dik 2 yan gidecem biraz, araştırdım dediğiniz gibi 100 150 civarı oynuyormuş

Maaş derecesi ile kadro derecesi farklı şeyler, maaşın çok fark etmez çünkü YHS sınıfında ek gösterge yoktur

Diplomanı beklemene gerek yok, e-devletten mezun belgeni yazdır bağlı bulunduğun kurumun insan kaynaklarına ver, işlem yaparlar

MEB maaş olarak en düşük veren kurumlardan bir tanesidir yani 9/1 3600 civarında olacağını düşünüyorum tabiki bu benim yaptığım hesap 200 lira aşağı yukarı oynayabilir dediğim gibi kurumdan kuruma değişiyor

misal a kurumundaki 9/1 memur kadrosundaki biri 4000 alırken
b kurumundaki 9/1 memur kadrosundaki başka biri daha az veya daha çok alabilir

bu kurumun ek ödemesi ek hizmet tazminatı vs adı altında değişiklik gösteriyor
bazı yargı kurumları yüksek mahkemeler vs bin lira fazla yatırırken
bazı sağlık çalışanları döner sermaye adı altında fazla maaş alabiliyorlar

kuruma göre değişiyor kısacası

Üst Alt