pasini
Burası bir paylaşım platformu.
Her üye fikirlerini beyan etmede yöneticilerle durumdadır. Hiç bir üyeye neden yazıyorsun denmediği gibi yöneticiler de dahil hiç bir üyeye de neden yazmıyorsun denmesi düşünülemez.
Şayet burası para ile çalışan bir danışmanlık sitesi olsaydı o zaman eleştirinizde haklı olurdunuz.
Burada yöneticiler, cevap yazma, görüş belirtme zorunluluğu yönünden diğer üyelerle aynı konumdadır, öyle bir zorunlulukları ve görevleri yok yani.
Bu tür forumlarda yönetimin görevi; forumun düzenini sağlamaktır. Konuları taşır, siler, gerek gördüklerini düzenler, böylece forumun arananın bulunacağı bir düzen ve tertipte işlemesini sağlar.
Yanlış anlamayın, amacım sizi eleştirmek ya da kırmak değil, görüş belirtmek sadece. Ben de isterim her soruya anında net cevaplar verilsin, her yardım çağrısına anında çözüm sunulabilsin ama bu her zaman mümkün olmamaktadır.
Bunları yazmam yönetimden yana tavır almak olarak algılanmasın, kendim site yönetiminde değilim sadece görüş belirttim.
Bakın benim 6 bini aşkın mesajım olmuş ki bunların hemen tamamı iş hayatı, emeklilik, vergi indirimi konularında sorulara verilmiş cevaplardan ibarettir.
Topu yönetime atmayalım, bildiğimiz, fikir sahibi olduğumuz konularda görüşlerimizi belirtelim, çözümler sunalım, yardımcı olmaya çalışalım birbirimize. Forumların amacı da budur.
Saygıyla...