Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de Hizmetliyim. Kursa gidip başka görev isteyebilir miyim?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
engelli hizmetli kadrosunda çalışmaktayım.ve bir çok hizzmetli mebde bu agır çalışma koşullarıyla sıkıntılı durumda bunu biliyoru...duydugum kadarıyla engellıleri kurumlar kendı mesleklerıne uygun işlerde çalıştırılmak zorundaymış...benım bır mesleyım yok .bır kursa vs gıtsem bır belge alıp meslek ı olark kurumumdan farklı görev isteyebılırmıyım acaba ...tüm çalışan arkadaşların bılgılenmesı açısından konu açtım .herkes fıkrını koysun ortaya saygılarımla....

pasini kardeşim. ismek le görüş. ve yapmak istediğin mesleği seç. bir çok seçenek. var. meslek sahibi olmak istersen. yalnız seçeceğin meslek gurubuna göre. kısa veye uzun süreli olabilir. katılıcağın kurslar. yeterki doğru karar ver ben neyapabilirim. bu meslek bana uygun diye. benim tavsiyem bu saygılar.

dıyelım bır meslek kursunu bıtırdım ve belge aldı m acaba çalıştıgım kamu kurumu bunu verdıyımde mesleyıme uygun iş verırmı....?

okadar bilgim yok ama kurum içinde sevildiysen herşey olur bunu iyi bilirim

rica ederim kardeşim. hayırlı akşamlar.

fkretce kardeşim...yardımın için sağol yalnız .bır şey yazcam bu sıte engellıler sıtesi ..ve benım fıkrım burda yönetici arkadaşlar site sahbı ve yönetım .engellıler yasasını çok ıyı bılmelı ve burda arkadaşlara hepımıze yanı engellılere yardımcı olmalı fıkır bazında ,lakın mesela şu yazdıgım konuda bıle bır yasa dayanak varmı kımseden ses yok.sadece bızler bıldıyımız bılgılerı bırbırımıze aksedıyoruz...sıte yönetımı kusra bakmasın fıkrım bu....

pasini
Burası bir paylaşım platformu.
Her üye fikirlerini beyan etmede yöneticilerle durumdadır. Hiç bir üyeye neden yazıyorsun denmediği gibi yöneticiler de dahil hiç bir üyeye de neden yazmıyorsun denmesi düşünülemez.
Şayet burası para ile çalışan bir danışmanlık sitesi olsaydı o zaman eleştirinizde haklı olurdunuz.
Burada yöneticiler, cevap yazma, görüş belirtme zorunluluğu yönünden diğer üyelerle aynı konumdadır, öyle bir zorunlulukları ve görevleri yok yani.
Bu tür forumlarda yönetimin görevi; forumun düzenini sağlamaktır. Konuları taşır, siler, gerek gördüklerini düzenler, böylece forumun arananın bulunacağı bir düzen ve tertipte işlemesini sağlar.
Yanlış anlamayın, amacım sizi eleştirmek ya da kırmak değil, görüş belirtmek sadece. Ben de isterim her soruya anında net cevaplar verilsin, her yardım çağrısına anında çözüm sunulabilsin ama bu her zaman mümkün olmamaktadır.
Bunları yazmam yönetimden yana tavır almak olarak algılanmasın, kendim site yönetiminde değilim sadece görüş belirttim.
Bakın benim 6 bini aşkın mesajım olmuş ki bunların hemen tamamı iş hayatı, emeklilik, vergi indirimi konularında sorulara verilmiş cevaplardan ibarettir.
Topu yönetime atmayalım, bildiğimiz, fikir sahibi olduğumuz konularda görüşlerimizi belirtelim, çözümler sunalım, yardımcı olmaya çalışalım birbirimize. Forumların amacı da budur.
Saygıyla...

ufukalp kardeşim.sizin bu güzel cevabınız ve daha öncede bır çok konuda cevapladıgınız bılgıler için çok teşekkür ederım.Allah sızden bu sıteyı kurandan yönetıcılerden hepsınden razı olsun .bır çok konuda engellı kardeşlerımzıe yardımcı oluyorsunuz bunda şüphe yok.dualarımız sızınle ve kım bılır kaç kişinın burda duasını alıyorsunuz.eleştırdıyım konuya gelınce türkıyede 12 mılyon engellı oldugu söylenmekte ve çok buyuk bır ınsan topluluguna bundan daha guzel hıtap eden bır sıte yok sanırım.benım düşüncemde böyle güzel bır sıtenın engellı yasalarıyla ılgılı bır ıkı gönuldaşı olursa ,burda kardeşlerımızın bır çok sıkıntısı çözülmüş olur.bu işte maddı bır şey olmadıgını sızınde bu konuda gönullu oldugunuzu bılıyorum.Allah bınlerce razı olsun...eleştırım sızlerı görmezden gelmek deyıl faydalarınız ortada ,eleştırım sıtenızın çok yuksel potansıye le hızmet etmesı ama bılgılı arkadaşların olmaması ,saygılarımla...

pasini kardeşim
Sizi anlıyorum. Ama işte her konuda her şeyi kesin bilebilmek mümkün olmuyor, hele de neredeyse bir konunun bir yılda iki yönetmelikle 2 defa değişebildiği ülkemizde mevzuatı güncel olarak takip edebilmek hiç mümkün olmuyor. Çok karşılaşılan bir durumdur; yönetmelikle değişen konuyu aylar olmasına rağmen bizzat ilgili memurun kendi bile bilmemektedir bazen.
Böyle bir ortamda bilinmeyen konuya hemen çalakalem bir cevap yazmak da gönüllülük ilkesi ile çalışan bir yerde mümkün olmuyor.
Saygıyla...

anlıyorum kardeşim saygıyla inşallah sağolun...

Üst Alt