Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de hızmetllıyım. Amırımle sıkıntılıyım..?

lakoste

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
4
Meb de hizmetli kadrosunda calisiyorum mudur 2 mrd yrd 3 kez degisti vukuatli bir okul isim masa basi eski amirlerim superdi yeni gelenlerse ben varmisim yokmusum umrunda bile degiller ve gittikce ezmeye basladilar beni piskkolojik baski ne isyaaparsin sen masamda yazici vardi aldilar yakindaa pc yide alirlar vs vs..

2 sinava girdim 2 ay var senem dolmasina sorum su yaardimci olursaniz

1. isten cikarabilirlermi beni veya baska kuruma gonderebilirlermi.
2.veya haakkimmi nasi ariycam.

Meb de hizmetli kadrosunda calisiyorum mudur 2 mrd yrd 3 kez degisti vukuatli bir okul isim masa basi eski amirlerim superdi yeni gelenlerse ben varmisim yokmusum umrunda bile degiller ve gittikce ezmeye basladilar beni piskkolojik baski ne isyaaparsin sen masamda yazici vardi aldilar yakindaa pc yide alirlar vs vs..

2 sinava girdim 2 ay var senem dolmasina sorum su yaardimci olursaniz

1. isten cikarabilirlermi beni veya baska kuruma gonderebilirlermi.
2.veya haakkimmi nasi ariycam.

il meb'e gidiniz şikayet bölümüne müdür ve amirleri şikayet ediniz.

lakoste işten filan çıkaramazlar ama disiplin hükümlerini uygulayabilirler..

disiplini açıklarsak ne olabilir.?

İlk önce İl Milli Eğitime Şikayet Dilekçesi ver, 5 paralık adamlara bırakma ortalığı özürlüyü ezen adam değildir. Temizlemeye çalış ortalığı il milli Eğitim kapatırsa konuyu milli eğitim marif müfettişliğine dilekçe yaz, Onlarda temizlemezlerse, BİMERE yazarsın oda olmazsa en son Cumhurbaşkanlığına temizleyemezlerse adam gibi ilk sınavda kaçmaya bak...

ne yapıyorlar mesala?
sadece yazıcıyı aldılar diyemi sinirlisin, başka ne yapıyorlar?

O kadar çokki yazmaya satır kalmaz neyse .
ALLAH VAR GAM YOK .
eyvallah arkadaş lar

O kadar çokki yazmaya satır kalmaz neyse .
ALLAH VAR GAM YOK .
eyvallah arkadaş lar

lakoste rahatsızlığın nedir raporunda yapamiyacağın işler kısmı dolumu

benim daha önce deyişik kamu kurumlarında taşeronda çalışma şansım oldu ve burdakı amır çalışan ilişkılerını az çok görme şansım oldu.hastanelerde kaç kez yattım ve ordada amır çalışan ilişkılerını gördüm lakın bu mebdekı gıbı bır şey görmedım .mebde müdür demek kral demek sonrası hızmetlılerın her türlü işi yapması demek özelınden tüzelıne itiraz etmeye şansın yok bıle .Allah yardımcısı olsun herkesın....

sarasota

kas hastasıyım %93 rapor oranım var rapora göre kalsa hiç bir yapamam gibi gözüküyor.
ama piskolojik baskı hat safada yüz yüze bakıyoz şikayet etmekte istemem fakat insan yerine konulayım yeter.

Üst Alt