evet arkadaşlar şimdi bu konunun altına cok değişik şeyler yazacagınızı bılıyorum baban cok mu zengin senın paraya ihtiyacın yok mu devlet de iş bulmuşun bırakıllırmı ve bunun gibi bir sürü şey hata içinden saydırıp döken de olabılır 30 eylulde m.e.b de hizmetlı kadrosundan işe başladım çift ögretımli bir ilk okul ve tek hademeydim 17.30 de okul dagılıyor ve ben 12 sınıf 6 wc 3 buyuk koludor hem süpürüp hemde paspas atıyordum bu öyle kolay bi iş degıldı gecen yıl bu işi 4 kişi yapıyormuş bu yıl ben tek yaptım bu zamana kadar yüzde 56 iş güçü kaybım var müdüre durumu anlattıgım da ``yapamayan gider`` gibi ifadeler duydum gece 23.00 kadar sınıf temızledigim oluyordu ilçeye ile her yere bunu anlatım hiç bir şey değişmedi bu gün mudure istifamı verdim o da aldı meb de böyle sıkıntılı cok arkadaş var bılıyorum size tabiki istifa edın demıyorum ancak bu kötü durum devam etıkce ne aldıgınız parayı rahat yiye bılırsınız nede ayaklarınız işe gitmek ister benım için bu defter bu gün kapandı allah sizin yardımcınız olsun.