Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de işe başlayanlar ilk gün deneyimlerini yazabilir mi?

geleceknesil21

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
İşe başlayan butun kardeşlerimi bacilarimi tebrik ediyorum ve işlerinin hayırlı olmasını diliyorum
Ee işleriniz nasıl ne iş verildi işinizden memnun musunuz?...

Elhamdülillah... Memnunuz... Meb'e atandık. Salı günü işe başladık. Bir sıkıntı yok çok şükür. Bir kaç defteri mühürledim ve sayı attım oyle başka Bi şey yapmadım. Masa başına verecekler beni. Bekliyorum oyle koridorlarda...

İlk gün geldim işe Fiziksel engelliyim fakat kendimi hizmetli ( Hademe ) görevi yapacağıma hazırlamıştım fakat müdür bey direk odan burası dedi masana yakında adını da yazarız telefonlara bakarsın gelen mailleri kontrol edersin idari işlerde bana ve müdür yardımcılarına yardımcı olursun sana işi yavaş yavaş öğretiriz dedi.. Çok şaşırdım çok mutlu oldum ve şu anda işimi zevkle ve koşarak geliyorum normal 09:00 gibi gel dedi bana müdür bey ama ben o kadar heyecanlıyım ki 3 gün oldu ve hep 1 saat erken geliyorum :)

Ben de cuma günü başladım şu anda bazı saglik sorunları olduğu için hiçbir şey yapmıyorum öyle masada oturup zaman geçiriyorum ama inşaallah bu sağlık sorunları hallolursa bana da evrak taşıma gibi bir iş verecekler sanırım

geleceknesil21

ne yaparsan yap zevk ile yap pozitif ol idarecilerin hepsi okumuş tabir-i caiz ise mürekkep yalamış insanlar hepsi durumun ne olduğunu biliyor ki bir duyum aldım toplantı da Müdürlere '' okulunuza gelen engelliyi hizmetli veya memur olarak ayırt etmeyin yapabileceği ve en verimli kullanabileceğiniz şekilde görevlendirin. '' demişler yani emin ol seni zorladığını gördükleri anda bıraktırıyorlar o işi geçen gün hademeye yardım ediyordum kitap taşıyordum müdür yardımcısı kızdı git masana otur diye sesini yükseltti sonradan geldi özür diledi ama benim iyiliğim için dediğini biliyorum çünkü çocuğu yaşındayım 19 yaşındayım :)

Evet NaftalinKokusu aynen dediğin gibi toplantıda bize de soylendi herkese en uygun meslek ne ise o verilecek dendi
Ee sen de azari isitmissin artık sadece kendi işine bak başkalarının işine karışma😉😃

Üst Alt