Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de lisans mezunu VKHİ ne kadar maaşla başlar?

Jasohan

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar acil cevap verin. Lisans mezunuyum puanim 97. Meb vhki yazdim ne kadar maasla baslar.

Enflasyon oranına göre yapılacak zamma bağlı bu, kimse net bir şey bilemez.

Lisans mezunuyum
4.5 yıllık memurum
7/3 üyüm maaşım 3500

Benimle aynı statüde olan var mı

En düşük memur maaşı 3468 TL
Memur (Lisans - 9/1) 3749 TL
E ben en düşük memur maaşı alıyormuşum.

Boşa mi okuduk o kadar
Uzuuun yolculuklar, aile hasreti, üstüne üstlük sağlığımızı da bozduk
Kurumda laylaylom okuyan işçiler benden daha çok alıyor '(

Jasohan
Ilana çıkılan atanacağınız derece kademe ve bekar, evli, çocuk sayısı kriterleri de fark eder. Bekarsanız atandığınız derece kademede olan eski V. H. K. I lise mezunu bile olsa daha fazla alır.

çirkin
Tabiki boşa olmadığını ileride farkedersiniz şartlarını uygun olduğunda, şef, şube müdürü gibi kadrolara, görevde yükselme sınavı ile geçiş yaparsınız

çirkin
Açıklanan maaş zamları, enflasyon farkı doğru yansıtıldığını düşünerek bordronuzda kesintiler kısmında gelir vergisi veya icra vb kesintiler varsa düşük aldığınızı düşünüyorsanız onları kontrol etmenizde fayda var,
Damga vergisi
Emekli keseneği
BES kesintisi
İlksan aidatı
(Sendikalıysanız) sendika kesintisi
Dışında kesinti var mı onu bakın

Kederli303
Gelir VergisiDamga vergisi
Emekli keseneğiilla ki vardır. Bes yok sendika yok

43 yaşın altında BES vardır. Çıkmışsanız bilemem, gelir vergisi kesintisini maaşa ekleyin, İlksan aidatını ekleyin

Basında internetten en düşük memur maaşı dedikleri bunlar ve evli aile yardımı dahil olandır. Sizden eski olan lise mezunu 20 yıl olmuştur

Sizden fazla alır

Benim açtığım başlık başkaydı ama editörlar bu başlığın altına almışlar
Ben aile bakanlığında çalışıyorum

çirkin

Genel kaide derece - kademe, aile yardımı, çocuk yardımı maaşa etkendir. Evli 5 çocuklu bir devlet memuru ile bekar arasında yuvarlak hesap 500 lira yaklaşık fark olur.
9 7 5 3 1. Dereceler arasında kıdem farkı olur ek gösterge farkı olur

aynı derecede aynı kademede olan bir başkası evlilik ve çocuk durumuna göre AGİ de artar farklı alır bunu dışında sendikalı olan ocak nisan temmuz, ekim aylarında toplu sözleşme ikramiyesi 50 lira daha fazla alır,

başka bakanlıklarda ise iş güçlüğü tazminatı, özel hizmet tazminatı, fazla masai ücreti, döner sermaye tazminatı gibi nitelikler olabilmekte fark olabilmektedir. Bunun dışında aynı bakanlık aynı derce kademe ve hizmet yılında ise derce kademe durdurulması gibi bir ceza veya işlemi olmayanlar aynı maaşı alır

meb memur maaşı gerçekten düşük herhangi bir ek ödeme alıyor mu çıplak maaş dışında bilen var mı yoksa sadece 3400 3500 bandında mı oynuyor sanırım en düşük memur maaşı 3700 fln

meb vhki lisans olarak yeni atandım sizce maaşım dogru mu nerden ögrenebilirim?

ilk maaşlarımı 3300 küsür olarak alıyorum bekar olarak bi yerde bi hata varmı yoksa doğrumu bireysel emeklilik kesintisi var sadece 80 lira civarı

Üst Alt