Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'de memur olarak göreve başladım. Vergi indirimi başvurusu için ne yapmalıyım?
Arkadaşlar MEB te memur olarak göreve başladım ama maaş alamadım.vergi indiriminde bulunacam.bunun için ne yapmam gerekir.Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
çalıştıgınız yerden yaziyla defterdarlıga başvuruyorsunuz oradan sizi hastaneye sevk edecek hastane size %40 ve üzeri rapor verdigi takdirde rapor ankara maliyeye gönderiliyor rapor orada onaylanir düşürülmez ise vergi indirimi almaya hak kazaniyorsunuz şayet rapor düşürülürse çalıştiginiz yerde çalışmaya gene devam ediyosunuz fakat vergi indirimi alamiyor haliyle erken emeklide olamiyorsunuz
Cem doğru söylemiş
ama e.sandığı mensuplarında vergi ind. hakkı o kadar önemli değil zaten prim şartlarını yerine getirdiğin vakit hastaneye sevk edileceksin ve %40 üzeri rapor alır isen emekli olacaksın..
Kısaca 5510 sayılı yasa ya tabi oldunuz