Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de memur olarak göreve başladım. Vergi indirimi başvurusu için ne yapmalıyım?

onurbahar

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar MEB te memur olarak göreve başladım ama maaş alamadım.vergi indiriminde bulunacam.bunun için ne yapmam gerekir.Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

çalıştıgınız yerden yaziyla defterdarlıga başvuruyorsunuz oradan sizi hastaneye sevk edecek hastane size %40 ve üzeri rapor verdigi takdirde rapor ankara maliyeye gönderiliyor rapor orada onaylanir düşürülmez ise vergi indirimi almaya hak kazaniyorsunuz şayet rapor düşürülürse çalıştiginiz yerde çalışmaya gene devam ediyosunuz fakat vergi indirimi alamiyor haliyle erken emeklide olamiyorsunuz

Cem doğru söylemiş
ama e.sandığı mensuplarında vergi ind. hakkı o kadar önemli değil zaten prim şartlarını yerine getirdiğin vakit hastaneye sevk edileceksin ve %40 üzeri rapor alır isen emekli olacaksın..
Kısaca 5510 sayılı yasa ya tabi oldunuz

arkadaşlar zaten özürlü kadrosuyla işe başladım. yüzde 76 sürekli raporum var.tekrar rapor için sevk ederlermi.yardımcı olursanız sevinirim.

Güncel tarihli raporsa, onu kabul eder defterdarlık. 2006 öncesine aitse, o zaman yeni rapor şart tutulur.

özürlü memurlarda vergi indirimi nasıl oluyor?

Arkadaşlar ben MEB özürlü sınavı ile memur olarak atandım.vergi indiriminde bulunacam yüzde 76 raporum var.bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

1)vergi indirimi için düzenlenmiş heyet raporu.
2)bağlı bulunduğunuz kuruma yada mal müdürlüğüne dilekçe.
3)dilekçe ve raporu mal müdürlüğüne veriyorsunuz.
4)takip ediyorsunuz
5)vergi indiriminden yararlanıyorsunuz.

Üst Alt