Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de memurum. Rapor oranımın %90 üzerine çıkması soruna yol açar mı?

polat0537

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar şimdi ben araç almak istiyorum ama öncelikli olarak H sınıfı ehliyet almam gerekiyor rapor %81 ben ise hiç bir şekilde kendime güvenemiyorum araç kullanabilirim bunun için bende rapor % mi 90 a çıkartıp vekil yöntemiyle almayı düşünüyorum ama şimdi benim aklımı karıştıran nokta ben kendim devlet memuruyum MEB engelli personel sınavını kazanıp atandım bunun için eğer rapor derecemi yükseltirsem işimde herhangi bir sorun yaşarmıyım bu konuda bilgisi dahilinde olan varsa yardmcı olabilirmi lütfen??

yok yaşamazsınız 100 de yüz engelli olsanız dahi çalışmanıza engel olmaz üst sınır yok

hımm ya kulakdan dolma bir bilgi ama işe başlangıç raporum %85 hani rapor % si artınca demekki çalıması engel durumunu artırıcı olmuş diye felen işten çıkarılma felen olmaz dimi

hmm tamam efendim bilgiler için çok tşk. ederim birde :) bu işi en garanti nerden öğrenebilirimki

arkadaşlar başka fikir veya kesin bilgisi olan var mı?

Doktor çalışabilir dediği takdirde gerisi boş isterse %100 olsun içini ferah tut.

arkadaşlar ben bugün rapor aldım %84 atanamayan bir ögretmenim benim haklarım neler bu rapordan nasıl faydalanırım 2022--- kimlik kartı ve özürlü haklarından yararlanır ben maaş alabilirmiyim bu rahatsızlıktan dolayı 2 yıldır çalışamıyorum geriye dönük para alınabiliyor mu????

Üst Alt