Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de yardımcı hizmetliyim. Belediyeye geçiş yapabilir miyim?

karakabus_

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben meb 'de kadrolu yardımcı hizmetli olarak çalışmaktayım. 15 eylül 2010 tarihinde çalışmaya başladım. acaba belediye'ye geçebilir miyim ? eğer geçersem maaşımda düşüş olur mu ? birde belediyelerde çalışan memurlara sosyal denge tazminatı adı altında ücret veriliyormuş. bu ücretten bende faydalanabilir miyim ? belediyeler bu ücretleri vermek zorundalar mı ? istemezlerse vermezler mi ? vermediği takdirde herhangi bir yaptırım uygulanabilir mi ? benim bilmediğim veya atladığım bir şey varsa yazarsanız sevinirim. iyi günler...

her belediye sosyal denge tazminatı vermez.verecek diye de bir yasal zorunluluk yok.eğer belediyeye geçeceksen,geçmek istediğin belediyede Sosyal denge tazminatı verilip verilmediğini araştır.eğer verilmiyorsa,maaşın fark etmez.aynı maaşı alırsın.

verildiğini biliyorum. ancak burada kadrom yardımcı hizmetler kadrosu. eğer oraya geçersem kadro değişikliği olabilir mi ?

karakabus_;

ek ödeme 666 KHK ile sosyal denge tazminatı aynı mı yoksa farklı mı ? bugün malmüdürlüğünden birine sordum aynı dedi sizce de öyle mi ?

Farklı.

sosyal denge tazminatı dediğiniz ,genelde kısaca SDS olarak geçer.ek ödeme farklı SDS farklı.belediyenin ,çalıştırdığı personelle yaptığı SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ,ve sözleşme karşılığı ödediği extra para diyebiliriz.

belediyeye geçerseniz,oraya da hizmetli kadrosunda geçersiniz.

Memurlar.Net - Forum

Üst Alt