Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'den Belediye'ye Geçiş nasıl olur?

Faruk33

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
11
Ben Meb'de hizmetliyim okul bana göre değil Temmuz ayında adaylığım kalkıyor Asaletim kalktıktan sonra nasıl geçerim belediye'ye ve dilekçe verince kabul edilir mi?yoksa dayının olması gerekiyor

akıllı ol arkadaşım ne işin var belediyede yanlış anlama rahatlık ve huzur senin canını sıkıyor anlaşılan sen hiç belediyede çalışan birini arayıp sordunmu nasıl orası şartlar ne ben yapabilirmiyim diye keşke ben mebde çalışa bilsem vallah billah sesimi çıkartmam sana bu kadarını söylüyorum ama karar senin kimseyi etkileyemem ve kimsenin özeline fikrine karışamam bildiğin yol en iyi yoldur bunu unutma iyi düşün taşın

Geçilebiliyorsa belediye meb den rahattır bence.

gesees

Abi sen meb'de 1 ay çalışta gör okuldaki bütün sorunları sana söylüyorlar 1 yılda yaşlandım resmen bir de ben hiç sevmem böyle işleri

Faruk33

Kardeşim hangi Şehirde orta veya Üniversite'de mi çalışıyorsun? Ne yapıyorsunda zor biraz anlatırmısın

ben bütün tercihlerimi meb koymayı düşünüyordum ama senin bu yazını okuduktan sonra ürktüm hayırdır kardeşim ne gibi zorluklar var ne gibi işleri yaptırıyorlar neden değiştirmek istiyorsun ayrıntılı yazarsan cok sevinirim

Arkadaşlar eğer raporun uzun çalıştırılamayacağı işler kısmında bişey yazmıyor yada ağır ve efor gerektiren işleri yapamaz yazmıyor ise amirin size temizlik te yaptırmaya götür getirse yaptırmaya yetkisi vardır siz ben yapamam diyorsanız ra porunuzda bu şekil yazması gerekir forumda bir arkadaş vardı ortopedik engelliydi yürüyemiyordu öyleyse sabahtan akşama kadar çık yukarı in aşağı boya badana bile yaptım diyordu istifa edecekti dedim etme git raporuna yapamayacağı işler kısmına bu ibareleri ekler ve dilekçeye ekleyip müdürüne ver dedim şimdi arkadaş ne durumda bilmiyorum ama durum bundan ibarettir

kocarslan

Bir kere okulun bütün sorunları senin omzunda gibi hissediyorsun neden böyle hissediyorsun çünkü kim ne sorunu olursa olsun yaptır tuvalet mi tıkandı aç iş kur personeli okula gelmeden bir kere çok çekersin çünkü herşeyi sen yaparsın temizlik çay tamirat vs

ne yaptın belediyeye geçiş yapabildin mi? ben de Yenişehir mem'deyim seni tanıyamadım.d

Yok tekrar sınava girdim adliyeye memur olarak başladım

Üst Alt