halk eğitimler tipik müdür ve 3 müdür yardımcı geri kalanı usta öğretici öğretmen ve hizmetli memuru pek bulunmuyor.hizmetlinin işini kitap dağıtma işin ben yapıcakmışım haftaya kitap biterse kitapların olduğu odadan kitap geitrecekmişim memur,mutemet,sayman bu işlerin dışında bunlarıda sorumluluk diye yapacakmışım.bu kadar yoğun bir kurumda görev paylaşımı olmadan masa başı memur neyi yapması gerekiyorsa onu yapmalı ilçe milli eğitim ve il milli eğitim halk eğitim kadar yoğunmu oralarda çalışanların her birinin bir birimi var işleri sabit burda onada bak bunada bak atama işlerinde olan biri sivil savunma biriminin işine karışabilirmi hayır.asaleti alınca aynı yeri tercih etmem sizler öğretmen oalrak atandık diyorsunuz başkasının yapması gereken görevi bir olur 2 olur herzaman olmaz.elimdeki resmi evrakta görev dağılımını belirlerken bile bunlar yoktu.zaten puan üslüne göre olsaydı yerleştirme yapılırken ilk 7de olduğum halde ilçe memlerden birine kesin yerleştirmem olurdu.haka adaletse yemesinler