Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'den özürlü memurluk başvuru formu ile ilgili sorular..?

dağlalesi

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar form dolduran varsa söylesin elekronik ortam krizi yaşıyorum nerde bu elektronik iş talep formu 2 dir burs başvuru formu indiriyorum kotamı bitircem olur olmaz formlardan dolayı daha kötüsü cinnet getiriyorum:mad:
lütfen yardım ek_1 kurbanı olmadan

zynep hanım zaten henüz yayımlanmadı 26 da yayımlanacak kotayı ziyan etmeyin yani:)

bu klişe form zaten ama dediğim şey meb yayımlamadı henüz sonuçta mebin sitesinden elektronik başvuru olacak

Evet arkadaşlar, sınav başvuru tarihinin başlangıcı olan 26 Nisan'dan itibaren yayınlanmaya başlayacak. E tabi, MEB'nın resmî sitesinde..

Arkadaşlar ilk haber duyurulduğunda, ben MEB personelden indirmiştim bu formu, doldurdum bekliyorum başvurmayı, sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar baktım siteye, kaldırmışlar o formu oradan.

Yeni form mu yapıyorlar acaba?

arkadaşlar meb sayfasına girerseniz tüm bilgileri orada görürüsünüz. ben hepsini indirdim ve çıktılarınıda aldım bekliyorum

hizmetli kadrosu soruları

arkadşalr hizmetli kadrosu sroluarını bir türlü bulamadım hizmetli kadrosunun görevin özelline göre mesleki bilgiler sorularını cvp larsanız sevinirim

arkadaşla iş talep formuna yeni ulaştım sormak istediğim sorular var iş talep formuyla ilgili
1. askerlik bölümünü bayan adaylar boşmu bırakıcak yoksa hayırı mı işaretliycez
2.Görevle İlgili Özel Eğitim ve Niteliklerevle İlgili Özel Eğitim ve Nitelikler meb bilgisayar işletmenliği sertifikası yazmammız yeterlimi aldığımız kurs adınıda yazılıcakmı

selaMün aleyküm güneş...ben daha doldurmadım formu yani acele etmediğimden.ama bu hafta bende dolduracam.eğer sertifikanız varsa yazın.kursun adını istenmişse onuda yazın eğer yoksa boş geçin.askerlikle ilgili bölümü doldurmassanız da olur.eğer bütün bilgilerinizi doldurduktan sonra ensonda işlem bitince kabul etmesse.askerlik bilümünü hayr diye seçersiniz.
siz nerden müracat edeceksiniz?ben istanbul.şimdiden kolay gelsin ve bol şanslar.takıldınız bir yer varsa yazın buraya... bende dolduracam banada faydası olur..

formu elektronik ortamda yapmayacak mıydık? hem sertifika bölümü de yok o formda. formu nereden buldunuz. adresi verir misiniz??

Ali İmran;

Sistem sizin girmiş olduğunuz T.C Kimlik numarası bilgilerini (Mernis) Nüfus sisteminden aldığından nüfus katıylarınızda bir problem olabilir. Bağlı bulunduğunuz İl/İlçe nüfus müdürlüğüne giderek kayıtlarınızda herhangi bir problem olup olmadığını sorgulatınız ve durumu izah ediniz.

ilknurcebi müracatı ankaradan yapıcam herkeze başarılar daha bende formu doldurmadım il seçimi düşündürüyor 6. tercih te tereddütteyim milli eğitimin istediği yere gitmek zorundaymışız

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz formu doldurdum formdaki mahkümiyetiniz varmı bölümünü işaretlemeyi unutmuşum bir sorun olurmu acaba bide il milli eğitimden onay bekliyor diyo ne yapıcam.beklicemmi daha sonra izlemem gereken yol nedir yardımcı olursanız sevinirim

Emr-osm;

Sağlık raporunuz ve diplomanızın asılları ile birlikte bir vesikalık fotoğrafla bağlı bulunduğunuz il milli eğitim müdürlüğüne gidip yaptığınız başvurunuzu onaylatmanız gerekiyor.
Eksik yada yanlış işaretlediğiniz bölüm(leri) gittiğinizde ilgili memurla görüşüp düzelttirebilirsiniz.

emr-osm,
Başvuru formuna tekrar girip işaretlemediğin bölümü işaretleyip en altta kaydet seçeneğine tıklayarak forumu güncelleyebilirsin. Sorun teşkil etmez.

Onay bekliyor uyarısıda ise senden istenen başvuru evraklarını Milli Eğitime götürüp başvuru kaydını onaylattığın zaman kalkacaktır.

BaY_Cin;

Sağlık raporumun aslı kayboldu. Noter tasdikli sağlık raporum mevcut. Acaba onuda kabul ediyorlar mı?

Dedentel;
Sizin için kahramanmaraş milli eğitim müdürlüğü sınav hizmetleri bölmü ile görüştüm eğer noter tasdikli rapor varsa kabul ederiz dediler. Müracaatınızı yaptıysanız o raporla gidip onay işlemini yaptırın.

Üst Alt