Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan kişilere güvenlik soruşturması yapılacak mı?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar MEB'e atanan arkadaşlar iş başı ne zaman yapar ve güvenlik soruşturması kalktımı yoksa yapılacak mı. Zaten eğer yapılırsa 5-6 ay sürer bizim işe başlama süremiz. Sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir.?:confused:

Güvenlik soruşturması olmadığını biliyorum MEB'de. Evraklarını teslim ettikten on gün sonra işe başlayan arkadaşlar var duyduğum. Sadece raporlarımızı araştırıyorlarmış. Sahte veya usülsüzlük var mı gibisinden sanıyorum.

Güvenlik soruşturması için evrak doldurulmadı, sadece adli sicil kaydı istendi. Şu an raporları araştırıyorlar, ne zaman iş başı yapılacağı illere göre değişiklik gösteriyor, Kocaeli başlamış bile

arkadaşlar şimdi şöyle bir şey var. biliyorsunuz ki yeni yönetmenliğe göre alınan raporların hepsi e raporda görünüyor. fakat yeni çıkan yönetmenlikten önceki alınan raporlarımız da e-nabızda görünüyor. eğer raporlarımız e nabız veya e rapor da var ise, ulusal engelli veritabanına işlenmiştir. benim düşüncem raporları ulusal engelli veritabanından doğrulayacaklar.

çünkü e nabızdaki raporlarım sekmesine girince yukarıda şöyle bir not yazıyor: kurumların raporlarınızı doğrulaması için; TC kimlik numarası ve rapor numaranızı vermeniz yeterlidir. yani ulusal engelli veritabanından bu şekilde doğruluyorlar sanırım.

diploma, sicil kaydı, askerlik durumu, ikametgah, SGK dökümü, ekpss sonuç belgesi gibi evraklarımızı da e devlet üzerinden sorgulama imkanları var, hepsi çıkıyor e devlette.

inşallah bir an evvel komisyondaki işlemlerimizi tamamlarlar da Allah’ın izniyle görevlerimize başlarız.

Üst Alt