Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atandım. 2022 maaşı ve evde bakım maaşı açısından ne yapmalıyım?

onlwolf

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben meb e atndım gerekli evraklarıda verdim ,15 gün sonra görev dediler ...engelli maaşına 30/01/2015 tarihinde başvurdum martta maaşı alamadım ,, haziran maaşında 3060 tl alacaktım .. ATAMAM oldugu için engelli maaşını alabilcekmiyim ..

SON OLARAK EŞİM 3 aydır bakıcı maaşı alıyodu . ...

neyaplalıyız ****

Anlasildi tamam (sessiz ol) once 2022 maasini al sonrasina bakariz. ATANAn 4600 denbirtek ben 2022 aliyomusum?????

Paronaya sadece ikimizmi variz 4600kisiden 2022 ve bakim ayligi alan ...Kimseden sesyok.. Bilen deneyimli akidisle nirledesiniz

toplu parayı alırsın sonra kestirrisin 2022 yi ama evde bakım aylıgını verirlermi vermezlermi bilmiyorum ne yapmamız lazım acaba

bende alıyorum 2022 bende atandım mebe hizmetli kadrosunda 20 mayısta

onlwolf;

göreve başladığın gün yani ssk nın yattığı günden itibaren hiç bir şekilde para çekme yoksa %50 faiziyle geri alınır senden,bulunduğun yerin sydv vakfına sorsana en iyi cevabı onlar verir sana

Atandığınız tarihe kadar olan kısım sizin hakkınızdır, sonrasında kuruma başvurun 2022 kesilecektir zaten.
Evde bakım aylığı için ise yine kuruma başvurarak durumunuzu açıklayın.
Gelir kriterini aşmıyor olabilirsiniz ancak [FONT=sans-serif] bakıma muhtaç özürlülerin tesbiti ve bakım hizmeti esaslarının belirlenmesine dair yönetmelik doğrultusunda, bakım hizmetleri değerlendirme heyeti tarafından durumunuzun değerlendirilerek oluşan kannaate göre karar verilmesi gerekmektedir.
[/FONT]

http://www.sosyalyardimlar.net/dokuman/evde_bakim_hizmetleri_2012-24.pdf

Üst Alt