Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'E atandım. 2332 TL maaş doğru mudur?

sevdiyar

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben ocak ayın 25 de m.e.b atandım iş bası yaptım bana 25 den 15 ne kadar olan maaşıma toplam 1324 yatırdılar normal tam aylık ucretım ıse 2332 evlıyım cocuk yok artı 2. Dereceden vergı ındırımı alıyorum sızce hesaplamada bı yanlışlık yokmu?

bende MEB deyim. bekarım ve 13-3 ten başladım. doğal olarak 2086TL alıyorum. sanırım en kısa zamanda evlenmem gerek :) :) :)

sevdiyar

Peki 2. Derece vergi indirimi maaşına ne kadar yansıyor paylaşırmısın. Ben 1. Derece den vergi indirimi için başvurdum bakanlık onayının kesinleşmesini bekliyorum.

sevdiyar hocam hayırlı olsun
bu arada meb de yeniden bi rapor isten dimi raporunuz yeni tarihli mi
arkadaşlar benim raporum 11 Şubat 2016 tarihli ve süreklidir istihdam evet yaziyo atamadan sonra bi daha rapor isteniliyo mu cvp için tşk ederim

benım 8 ay oldu hızmetlıyım mebde lise mezunu bır çocuk bır eş parası bırde 3 derece vergı ındırımı 2340 tl normalmı...

hayır yenıden bı rapor fılan ıstenmıyor benım raporum 5 yıllık

Üst Alt