Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atandım. Adaylık sürercinde ders alabilir miyim?

hayat2bilet

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
bu yıl ekpss ile milli eğitime atandım. okul müdürü adaysın ders alamazsın diyor. milli eğitim ise tam tersi alabilirsin diyor. ekpss de bu yıl atanan var mı ? ve adaylık yapıomu?

bende atandım ama ankara meb den haber yok sen göreve başladınmı

Öncelikle hayırlı olsun, Eğitim durumunu nedir bilemem ancak dışarıdan eğitim (açık lise yada üniversite) yada 2. öğrenim var ise olabilir milli eğitim ders alabilirsin dediğine göre bunu kastetmiş olabilir :)

aday ögretmenler ilk altı ay tek başlarına derse giremezler nöbet tutamazlar , okulda yeterli sayıda ögretmen yoksa idare ders verebilir , ama yetrli sayıda yanınızda danışman ögretmen olmadan derse giremezsiniz

benim şu anda bulunduğum ilçede meslek yüksek okulu var orada 2. öğretim olarak örgün eğitim görüyorum müdürlerim bana yardımcı oldular ve okuldan da rica da bulundum şu anda ikisini de idare ediyorum bir engelli için yorucu oluyor fakat bu mümkün şahsen ben yapıyorum hem örgün eğitim alıp hemde devlette çalışıyorum :)

Üst Alt