Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli olarak atananlar kaç saat çalışıyorsunuz?

geleceknesil21

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ben geçen hafta perşembe günü ise başladım mudur yardımcısı ilk gün sekizde gelip besde gidicen bir saat de mesai dedi bugün konuştum sabah sekiz de gelicen altı da gidicen sen memur değilsin hizmetlisin diyo ya siz kac saat calisiyosunuz

geleceknesil21 okulunuz büyük ihtimalle 2 öğretim veriyor ( Sabahcı - Öğlenci ) şeklinde, asaletiniz onaylanana kadar amir ne derse o yani benim hakkım 17:00'de çıkmak dersiniz sonra amir size sıkıntı yaratabilir Allah kolaylık versin mesela ben hem okuyup hem çalışıyorum amirlerim memurlarım bana yardımcı oluyorlar bazen çok erken çıkıyorum ( Tabi üstüme düşen bütün görevleri erkenden bitirdiğimde ) diyeceğim Allah kolaylık versin zamanla alışırsınız

Sabah 8:30 aksam 17:00 oglen bi saat yemek arasi

Sabah 8'de işte oluyorum. 16.00 falan çıkıyom. Rehabilitasyon merkezine gidiyorum. İzin için kağıt goturdum hafta içi iki gün (bir günü öğleden sonra izinli ) izin veriyor bana. Bilgisayar ve İngilizce kursuna da kaydolacağım. Duruma göre çıkış saatini mudurumle knşcm. Soğulsunlar iyi insanlar. Zaten bnm yaptığım bişi yok. Olsa elbette eksiksiz yaparım biiznillah. Allah kolaylık versin hepimize

Biz göreve baslayacagimiz gun toplantiya cagrildik bu toplantıda memurlukla ilgili kurallar soylendi bunlardan biri de 20 günlük izniniz var kuraliydi msait19 senin aldığın izinde bu günlerden düşüyor mu

Düşmüyor bildiğim kadarıyla. Çünkü sağlığım söz konusu ve mudur herhangi bir yazıya imza attırmadı. Tamamen anlayış çerçevesinde diye değerlendirmek en doğru yorumdur şuan için.

Yukarıda da söylediğim gibi Zamanın Ötesinde ikili eğitim var
Ben meb i aradım fazladan çalıştığınız saatler bir günü tamamlayınca izin alabilir dendi
İnşaallah hiç değilse ona izin verirler

geleceknesil21

E devletten baktığımda sigortalı olarak görünüyorum ama maaşla ilgili bi bilgi yok. Bir de bimer'e yazı gondermiştim. Sanırım bu sonuçların açıklanmaması ile ilgiliydi gonderdiğim yazı,( daha bakmamışım neyin nesini gondermişim onlaral) cvp olarak "hayırlısıyla memur olduğunuzdan dolayı talebiniz rededilmiştir. iyi günler" diye cvp geldi bana...

meb'de engelli hizmetli kadrosunda çalışan arkadaşım var, 8-5 çalışıyor diğer herkes gibi. fakat temizlik ve diğer işler olduğundan 7.30 gibi geliyor, akşam da yarım saat falan geç çıkıyor

Ben de e devletten bakiyom ama sigorta gorunmuyo onun için sordum da sen kaydı yaptıktan sonra herhangi birşey yaptın mı msait19

Milli Eğitimde hizmetli olarak atananlar sadece okullarımı seçebiliyor. Milli eğitim ilçe müdürleri gibi yerleri seçemiyormu ?. Atanmadığım için konuya yabancıyım . Birde hizmetli temizlik işleri yapmaz falan diyorlardı. Görüyorum ki çoğumuza genellikle bedensel engelli olmayan veya görme engelli olmayan arkadaşlara bu işler veriliyor.

geleceknesil21

Yok herhangi bir şey yapmadım. Milli eğitim müdürlüğü kağıt verdi bana okula teslim ettim. Okul da kaydımı yaptı. Sigorta girişimi falan yaptı. Acaba kaydını okulda yapmışlar mı yani personel olarak çalışıyor diye...

demekki hizmetli olmak gerçekten zor...

geleceknesil21

Allah sabır versin şimdiden, hizmetli nedir, memur nedir, işçi nedir arasındaki farkı dahi bilmeyen tek hücrelileri amip olacakken tek harfle amir yapıyorlar işte. O halde madem ki 657'ye tabi değilmişsin, takıl dalgana bak, tabii riskli işler dalgana bakma, sonuçta memurlar kanununa göre işlem yapar aşağılamaya çalışan gevşekler.

saat 08.30 işbaşı cuma hariç 17.30 paydos cuma 08.30-18.10 çalışıyorum saat 12.00-13.00 arası yemek hizmetliyim ama masa başı görev verdiler

Bizim antep te birkaç engelliye ilçe milli eğitim gelmişti diğer çoğu engelli de evlerine yakın olan yerlere yerleştirildi

08.00 /17.00 halk egitim

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

genelde temizlik eğer müdür insaniyetli ise masa başı verebilir

Kısaca nekadar ayak ısı varsa ben memnunum şahsen sabah genel mıntıka gün için de çok az sayıda getir götür

Bana kütüphaneye bakma horevi verildi çok şükür de İnşaallah çıkış saatini de indirirebilirsem çok iyi olur

geleceknesil21 Kardeş o müdür bu işi çok biliyor, sende 657 ye tabisin oda 657 ye tabi yani sen memur statüsünden yararlanıyorsun,müdüre şöyle bir soru sor; memur değilsen sigortan niye 4c statüsünden ödeniyor de bakalım ne diyecek,kısacası sen memursun sabah 8:00 akşam 17:00'dir.ikili eğitim varsa ne kadar geç çıkıyorsan sabahta o kadar geç geleceksin kural bu dur.Ama asaletin tasdik olana kadar sesini çıkarma derim.Kendini de ezdirme yoksa seni çok fazla kullanırlar.

Asaleti ni vermezse mudur ise son saniyorum

tabiki öyle bir kural yok;ama daha güvende olursun müdürün pek borusu ötmez senin rahatsızlığın nedir

Üst Alt