Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli olarak atananların ilk maaşları ne kadar?

Nasıl yarışı

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 bın mı

Ama bu aylık ben diyorum kı ilk maas kaç

Yok kadın dekı ben aldım dedı

Evet, 2 bin ile 2.200 arasında, memur sınıfında 4 bin alan yok gibi bir şey (teknisyenler ve mühendisler dahil) onu amir düzeyinde müdürler falan alıyor.

Bilmiyorum kadın dedı ben aldım dedı bende dedım cok degıl mı dedım herkes veriyorlar dedi ilk maaş i

maaş gününü geçip ay ortasında girmiştir kuruma, bir ay çalışmıştır sonraki ay iki aylık almış olabilir, ya da 20 gün çalışmıştır taşınmıştır vesair. Bir engelli olarak bu ülkede en büyük düşmanının devlet olduğunu unutma, aylık 300 lira vermemek için sana nefes alıyorsunya diye bahane üretip yönetmelikle hakkına tecavüz eden bir sistemin bedava para vermesi mümkün değil.

İşçi kadrosunda hizmetliler var onlara denk gelmiş olabilirsiniz

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Istanbul meb de maasimizi isleyen muhasebeciye sordum bekarsan 2.147 tl evliysen cocuk varss 2.400 2.500 bulur dedi

Ben 1 hafta oldu bu ayin 15 maaş yatıyor

Ayın 15.de 3 bin civarında bir para yatar hesabına :)

Sız aldınız mı

Nerden öğrendiniz peki

ayın 15 i gelmeden kimse alamaz ben 2015 yılında atandım :)

Sız aldınız mı kaç aldınız ilk maaş i

2,184 tl peşin alacağın maaş + çalıştığın gün kadar yevmiyen yatacak.

arkadaşlar ben ortaöğretimden atandım.Derecem 10 gõzükürken müdür sisteme 13/3 olarak girmiş.Bu normalmi

Koltes düz lise mezunu isen 13/3 den başlarsın sorun yok, derecem 10 derken tercih klavuzundaki yazanı diyorsan onlara aldanma

TKHK 2012 girişliyim ilk maaşım 1700 idi şu an evli ve 1 çocuğum var 2,556,27 yattı en son bizde nöbet olduğu için farklılaşıyor

bakmakla yükümlü olduğun birisi yoksa düz alıcağın maaş 2.147 eğer vergi indirimin varsa 20 50 tl arası fazla evliysen eşin çalışmıyorsa çocugun varsa 2.400 - 2.500 filan alırsın

@suat yılmaz senin maaş bu ay 3 bini geçer.. çalıştığın yaklaşık 15 günlük ve peşin tam aylık olmak üzere tahminen t
yaklaşık 2350+1150=3500 tl filan alırsın.

Memur kimlik kartı nasıl alırım

Meb te hizmetli memurum ilk maasim 2200 3.derece vergi indirimim var uygulandimi bu ay bilmiorum?cocuk parasi yok sade maasim bu

Üst Alt