Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli olarak atandım. Başlamadan başka ile atanmak istiyorum..?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Ben Karabük MEB'e Hızmetli olarak atandım fakat orada yapmak istemiyorum benim öz abim Marmara Ereğlisinde [Tekirdağ] öğretmenlik yapıyorum bende ona yakın bir yerlerde göreve başlamak istiyorum.. Yani bu mumkun mu?

Daha yeni atandım, Karabük'te calısmıslığım falan yok 20 yaşındayım..

2016/1 Engelli Personel (EKPSS-Kura) yerleştirilmeleri ÖSYM tarafından 24/08/2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İlimiz emrine yerleştirilen personeller göreve başlatılmadan, istemeleri halinde bir defaya mahsus olmak üzere iller arası yer değişikliği hakkını kullanabilecektir.

İlimiz emrine atanıp göreve başlamadan il değiştirmek isteyenlerin, görev yapmak istedikleri ili belirten dilekçeleri ile ÖSYM yerleştirme sonuç belgesinin personel34@meb.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

NOT: ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi gönderilmesi zorunludur. Dilekçelerin imzalı olması gerekmektedir. İmzasız dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Atandığınız ilin il milli eğitim müdürlüğüne dilekçe ile başvuracaksınız, abiniz ile aynı ilde de görev yapabilirsiniz dilekçenizde o ili belirtirsiniz.

Üst Alt