Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e KPSS ile atanan engelli işçi maaşları neden düşük?

gecekusu5

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
slm yaklaşık 3 ay once kpss ile meb'e sürekli işçi kadrosu adı altında atandım, ama maaşım 1088 tl sizce bu maaş doğrumu sendika başkanı mebte yetkılı işçi sendika olmadığı için yıl başına kadar bole devam eder diyor yani sendika yetki almazsa maasım boylemi devam edecek.not:yevmiyemiz 45 tl yazıyor maaş bordrosunda maaşım yukselırse sizce ne kadar olur.

kpss ile memur olunması gerekmiyor mu nasıl işci olarak atanıyosun ki ? kafam karıştı :confused:

işkur aracılığıyla başvurdum kadromuz sürekli işçi diye geçiyor meb te.benim gibi kadrosu olan veya bılgısı olan varsa yardımcı olursanız sevınırım

Bende senin gibi atandım dostum, ne yazıkki senin gibi fazla bilgim yok

Arkadaşlar maaşların düşük olmasının sebebi sendika olmamasıdır, geçenlerde başbakanla yapılan görüşmede olumlu bir sonuç çıktığı söylendi meclis açılınca gereği yapılacakmış söylenen o ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum bende sizler gibiyim yevmiyesi benden düşük olan ama sendikalı olan kişi benden daha fazla alıyor ama düzeleceğini söylüyorlar bilmiyorum ama aradaki farklarımızı inşallah verirler Allah (c.c) herkesin hakkında en hayırlısını versin inşallah

Üst Alt