Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memur olarak atananlar ne kadar maaş alıyorsunuz?

murattolga

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben maaşımı evrak eksikliği yüzünden daha alamadım.maaşım 1180tl imiş.öyle dediler.yolluk yok dediler.maaşını alan ne kadar aldı.masuru yoksa söylerse sevinirim.yolluk alan oldumu.

Maaş bordrosunu dün itibari ile aldım
Hizmetli,Evli,1 çocuk ve 3.derece vergi ind. hakkı ile
Derece/Kademe 12/2
06.09.2010 tarihinde göreve başladım 06/9-15/9 arası çalışma (9 gün) maaşım 317.63 TL
15/09-15/10 arası maaşım 1315.02 TL

Çalışan için maaş hesabı nasıl yapılıyor?

merhabalar ben eylül maşı olarak eylül ayı çalıştığım gün ve gerçek maaş olarak toplam 1464 tl aldım eylül yevmiyem 254 tl olarak hesaplandı

gerçek maaşım ne kadardır öğrenebilirmiyim

işe başlama 07/09/2010 maaşımı aldığım gün 24/9/2010 hesaplama şeklini anlatırsanız sevinirim..

ne mezunusunuz çocuk ve eş durumunuz, çalıştığınız kurum, kadronuz ve mesleginiz nedir ?

önlisans mezunyum bekarım.dercem ya 7/1 memur kadrosundayım

hesaplanmaya gerek yok ki alinan maaş budur bunun kriterleride evli olmaniz çocuk durumunuza göre okul durumuna göre yükselir vergi indirimide bu ücretin yükselmesine etkendir ...

Meb lisans mezunuyum %50 özürlülyüm ama başvuruda bulunmadım

Meb e memur olarak başladım lisans mezunuyum %54 işitme engelliyim henüz indirimiçin başvuruda bulunmadım elimegeçen maaş 1259

Bu Maaş Doğrumu.....?

Merhabalar

MEB'in engelli memur sınavıyla Van iline atandım,Van Milli Eğitimde Van'nın bir ilçesinde görevlendirdi. Lisans Mezunuyum ve memur olarak göreve başladım.

Özel Sektörde muhasebeci olduğum için burdada Muhasebe departmanına alındım.Ortam ve işler konusunda bir şikayetim yok ama maaş olayını bir tülü çözemedim.
Bodromda net olarak 1,193 yazıyor.
Buraya gelmeden önce internette araştırdığımda en düşük memur maaşı 1334 ve 1337 gibi rakamlarla karşılaşmıştım. Engelli kadrosundan girdiğim için maaşımdan gelir vergisininde kesilmemesi gerektiğini düşünerek daha fazla olacağını düşünüyorduk.
Arkadaşlar aldığım bu rakam doğrumu aynı durumda olan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Selam arkadaşım maaşında bir hata olmalı bu kadar düşük olmamalı bir araştır sen bu işi

yani okul idarecilerinin pasifliğinden....maliye benim maaşımı yatırmadı.. kısmetse ekimin 15 inde 69 günlük maaş alacağımm..bakalım hayırlısı allahtan.

maaş

ben yevmiyemle beraber 1464 tl adım işe başlama 7/9/2010.

7-12 eylül arası bayram tatili idi

maaşlar geç yapıldığı için 24 eylülde maaşımı aldım bu ay gerçek maaşım belli olacak. 254 tl yevmiye almıştım.(çalıştığım günler)sakatlık indirimli gerçek maaşım ne kadardır

Üst Alt