Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'e memur olarak atananların öğretmenliğe geçişi..?
merhaba arkadaşlar 2016 da mem kadrosuna atandim hala kadrom orda ikinci yilim gorevlendirme diye her yil bi okula veriliyor.kadromu okul kadrosuna nasil alabilirim ?
bende bunu merak ediyorum. ekpss ile atandım. sonradan formasyonu alıp tamamladım. öğretmen adayıyım. geçiş 2015lerde varmış sanırım kaldırmışlar bunu.
benim sormak istedigim aslinda bu degil ben zaten ogretmen olarak atandim milli egitimde depo ogretmenim bu yil gorevlendirme verdiler her yıl boyle mi olur il ici tercihlerden yaralanabiliyor muyum
ben de muzir gibi, ekpss ile meb'e gih memur olarak atanan ve öğretmenlik hakkı olanların geçiş işlemleri nasıl oluyor onu merak ediyorum. bu konuda galiba en net bilgiyi, bakanlığın özlük bölümü verebilecektir.
gorevlendirme zaten il içi olması zorunlu. pek anlamadım yine soruyorum, gorevlendirmeyi şehir dışına mı verdiler ? ilçenize dilekçe ile itiraz edip bransınıza ve normuna uygun ise engelli oldugunuz ıcın evinize yakın veya istediğiniz bi yere vermelerini saglayabilirler.
tam net yazamadim herhalde kusura bakmayin milli egitim kadrosundayim ayni ilde gorevlendirme verildi iki yildir farkli okullarda görev yapiyorum eminim seneye de okulum degisecek yani bana şu deniliyor hangi okul kadrosu bos ise tabi il siniri icinde ilcelere degil oraya verecegiz deniliyor ben de bir okul kadrosunda kalmak istiyorum
2010 da memur olarak atanmıştım.2016 ekpssye tekrar girerek öğretmen olarak atandım.geçiş diye birsey yok şuan için.haziranda atamam oldu ilçede bir okula eylülde il içi engelliliğe bağlı atama ile merkeze tayin isteyip geçtim.adaysın başvuramazsın derlerse de yok öyle birsey engelliler için başvuru hakkı var.yeterki boş kadro olsun ve hizmet puanı senden yüksek biri başvurmamış olsun.