Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memur olarak atandım ve bugün ilk maaşımı aldım: 1275 TL

emr-osm

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar meb atandım bügün maaşımı aldım

evli + 1 cocuk verilen para 1275 net vergi indirimi vermemişler

herkeze allah nasip etsin

OFF ya bir az daha fazla olsaydı ne güzel olurdu ama buna şükür.

hizmetli kadrosuna ne kadar veriyorlar biliyormusun daha önce evrakları verirken para almadınmı

Hayırlı olsun Allah bereketini arttırsın sağlıkla iyi günlerde çocuk çoluğunla harcamayı nasip etsin arkadaşım..:) Darısı diğer arkadaşların başına artık..:)

Az ya bu para 1400 felan olsa iyi olurdu yaaa :s...

Hem daha ben evli değilim ... 1200 verirler tahminimiz

hızmetlı grup bır cocuklu 1.175 aldım arkadaslar

yesim55 merhaba iyi bayramlar bir şey soracaktım . 1.175 aldım demişsiniz bu tam bir aylıkmı acaba tam bir aylık hesabınızmı 20 gün veya daha az mı

bende öğretmen olarak 2000 ytl aldım tabi neye göre hesapladılar bilemiycem ama cocuk parası ve vergi indirimide almadım çok sükürr herkese bereketli olsun diğer öğretmen arkadaslarda yazarsa sevinirim..

VERGİ İNDİRİMİ SİZİN KANUNİ HAKKINIZ. ÇALIŞTIGINIZ KURUMUN PERSONEL MÜDÜRLGÜNE GİDİN, VERGİ İNDİRİMİ İÇİN YAZI ALIN,DEFTARDARLIGA GİDİP ORDANDA FORMU ALIP,SAGLIK KURLU RAPORUNUDA ALACAKSINIZ. HAZIRLANAN EVRAKLARI DEFTARDARLIGA VERİNCE, ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA VERGİ İNDİRİMİNDEN FAYDALANIRSINIZ. kısaca izlenmesi gereken yolu aktardım. ben böyle yapmıştım

filiz3441;
tek başına yinir mi o para yaa;)

hahaayy yenirr hemde çatırr çatırr::))vergi indirimi belgem var 2.derecede vergi muafıyım ekim maasımda hesaplanacak benden kacmaz:))

3 derece vergi muhafiyeti hakkı kazandığım vergi dairesinden çalıştığım okula geldi. defterdarlığa okuldan kağıt gitip maaşa yansıtılacak.çok sevindim . 24 lira bir fark yapıyor maaşa ama önemli olan vergi ile ilgili hayat boyu diğer indirimlere hak kazanmış olmak çok güzel.hiç beklemiyordum . rapor oranımı baya indirirler diye düşünüyordum. ama son oranlara göere alınmış bir rapordu. sanırım ondan düşürülmedi.

ulan biz ayda 750 liraya canımız çıkıyor birde az diyen çıkıyor gözünüz doysun ne diyim.

Hayırlı olsun..Allah daha bereketini versin birde olmayanlara da versin tabi ki..

glkrnck. teşekkür ederim. darısı sizlerin başına. colyak sağol. yıllar sonra 2010 yılı bana uğurlu geldi.

kedi ulaşamadığı ciğere niye pis der.:confused:bir doktor çok temiz bir işmi yapıyor. burun ameliyatını düşün mesela. kopan bir uzvunu dikerken ameliyat ederken düşün mesela. Her memur masa başı iş yapmaz. polisi düşün kalp atışlarıyla can korkusuyla hırsızın peşinde . masa başı işimi. nasip işi bu.

selam bende mebde yeni memur oldum tekümit vergi indirimi için başvurduğun raporun oranı kaçtı? bende başvurdum %42 rapor oranıyla defterdarlığın bu oranı düşürmesinden endişe ediyorum cvb yazarsan sevinirim.

Sn. ISIL hanım. ben vergi indirimi için % 40 raporumun noter tasdikiyle iş yerimden dilekçe ile gönderilmiştim.bana oran düşer alamazsın demişlerdi. hiç beklemiyordum. ama çok yeni bir rapordu temmuzda almşıytım yani yeni oranlara göre bir rapordu eski raporum yüzde 50 civarında iken yüzde kırk tı .anladığım kadarıyla yeni rapor oranları dahilinde bir yeni bir rapor aslı veya noteri ile müracaat edildiğinde oran düşmüyor . tam bilmiyorum. önce okul müdürüm heyecanla bana gösterdi. yanımdaki diğer engelli memurun yüzde 60 tı ama benimle aynı anda gelmedi sonucu belki postada takılmıştır. onu raporu 2009 yılına aitmiş. ben bu işten şu sonucu çıkarıyorum eğer hastaneye gönderi yeni rapor isterseler daha şanslı olunabilir çünkü hastane vergi indirimi isteyince oranı yüksek tutuyormuş. vergi dairesi düşürüyormuş . ama benim tam sınırda iken alabildim inşallah sende alırsın dua edelim .

filiz3441;

ben hizmetli olarak atandım 1,289 tl maaş alıyorum evliyim çck yok kurum içindeki mutemet arkadaş raporumuda maaş bodrosuna ekleyerek maliyeye göndermenin yeterli olduğunu söyledi

sadocan76 peki yeterli oldumu benim müdüryardımcısı denedi olmuyor demişti. sonra vergi dairesine göndermişti.

Allahım afiyetli günlerde harcamayı nasip etsin vergi indirimi de cok bisey etkileyecegini zannetmiyorum 30-40 tl oynar sanırım... darısı basımıza:)

zeva arkadaşım teşekkürler. maaşa yansıyan kısım pek önemli değilde .bu vergi indirimi emlak vergisi gibi bazı indirimlerde faydası olduğunu duymuştum. inşaallah emekliliğe kadar birçok vergi adına çıkabilecek yararları vardır. selamlar.

bodronun hangi kısmında yazıyor vergi indiriminden ne kadar aldığımız?

Ben geçen hafta Maliye'den aldığım vergi indiriminden faydalanabilir raporunu okul aracılığı ile mal müdürlüğüne teslim ettikten sonra maaş 1185 den 1245 e yükseldi. yani 45 Tl gibi yansıdı. 3. derece özür grubundayım (%58)
Sizlere önerim eğer maileyeden aldığınız vergi indirimi belge-raporunu okul araçılığı ile mal müdürlüğüne vermediyseniz mutlaka verin...

az diyen çıkmış ya ne diyeyim bilmiyorum artık.

bunada şükür emide çok şükür bende meb yeni işe başladım özl sektöre göre çok şükür

zannedersem olmuyor maliyeden yeni rapor istiyolar diye duydum hiçde uğraşmadım hani derlerya çok karıştırma b.... çıkar aynen öyle

hayrlı olsun.. 11 senelik memurum vergi indirimi+bireysel emeklilik sigorta indiriminden yararlanıyorum.maaşım 1.413

bende bankaya yeni grdim vakıflar bankasına.Brüt maaşım 950 tl kadar.Henüz maaşımı almadım ama 950 tl sizce banka personeli için az bir maaş değil mi ?

Üst Alt