Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'te görev yeri belli olan var mı?

saffet48

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar atanan ve ıse baslayanlar varsa yazsın lütfen

Bildiğim kadarıyla bir çok ilde ilçelere dağıtım yapıldı ancak valilik onayı bekliyorlar.
Örneğin; İstanbul, K.Maraş, Aydın gibi:)
Ben Hatay meb'e atandım ama burda hala açıklanan birşey yok :(

Bugün itibariyle İzmir de de durum aynı ne zaman arasam valilik onayı bekliyoruz diyorlar okullarda seminerler başladı biz brokrasiyi bekliyoruz ya da politika böyle bakalım altından ne çıkacak...

Ne çıkacan biliyon mu Pozitif Ayrımcılık çıkacak(!)

Atama yeriniz yani atandığıınız il belli arkadaşlar:) Görev yeriniz belli değil daha.
O yüzden sorunuz "MEB'te görev yeri belli olan var mı?" şeklinde olmalı.
Bu tür şeyler yüüznden yanlış anlamalar oluyor yoksa:)
Atamalar yapıldıktan sonra atama yapıldıgı ile gitmek istemeyen birine "gorev yerine gitmezsen bir sene başka hiçbir sınava giremezsin" diyenelr var çünkü:)

Belli benim samsun kavak yaşar doğu çpl :) valilik onayı yapıldı bugün işe başlayabilirsin dedi ama yetişemem merkezde oturuyorum diye yarın sabah gidersin dedi yarın baslıyorum hayırlısıyla...

ooo hayırlı olsun görevin hero:) Hade ayagın ugurlu gelsin:)
Görevin tebliğ edildi mi sana?
Tabirleri yerine oturtmak açısından sanırım detaylara ihtiyacımız var da...
Sınavlardan sonra atamalar yapılıyor ama goreve başlanmıyor. Bazı prosedurler uygulandıktan sonra goreve başlayabiliorsunuz arkadaşlar. Evrakları veriyorsunuz, onay bekliorsunuz ve size "işe başlayabilirsiniz" denilior. Goreve başlama yazınız yazılıor falan filan. pratiği sizlerden öğreneceğiz:)

Kalem;
" 'gorev yerine gitmezsen bir sene başka hiçbir sınava giremezsin' diyenelr var çünkü"

Bunu diyen benim buyur burda yazanı bide sen oku yorumla bakim ne yazıyomuş bide senin engin dingin ve bilgin yorumlarınla aydınlanalım;

Tamamını okumak isteyen 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

Madde 63 – Bir göreve ilk defa veya yeniden atananlardan belge ile isbatı mümkün zorlayıcı sebepler olmaksızın 62 nci maddedeki süre içinde işe başlamayanların atanmaları iptal edilir ve bunlar 1 yıl süreyle Devlet memuru olarak istihdam edilemezler. Bunların belge ile isbatı mümkün zorlayıcı sebepler nedeniyle göreve başlamama hali iki ayı aştığı takdirde atama işlemi atamaya yetkili makamlarca iptal edilir.

Burda da görüldüğü gibi kanun diyo kimse kendi kendine bişey demiyo en azından ben . . !!

KONU DIŞI:
bay cin Yazarken daha dikkatli yazmayı dener misin? Şahsa laf atmadan yazmayı başaramıyor musun yoksa?
Engin bilgilerimden bu sitede söz atttiğimi hatırlamıorum. Ben bildiğimi paylaşıoruım tıpkı senin gibi kardeşim:)
O maddeden haberdarım. O maddeden yanlış bir yorum çıkartılırsa elbette o yanlış yoruma karşı çıkarım. Bunun için üzerine alınma lütfen.

Konuyu burada saptırmayalım. Yazackalrını ilgili konuya yazarsın. Nasıl yorumladıgımı orada yazmışım zaten ben.

her aramamda görev yeriniz daha belli değil tebligat göndericez diyip kapatıyorlar sonuçlar açıklanalı 1 hafta oldu daha tebligat gelicek en geç 15 inde başlamamız gerekiyormuş göreve neden böyle geciktiriyorlar anlamıyorum amaçları nedir bilmiyorum başka şehre atananlar napıcak songünmü haberi olucak acaba ev tutucaz yerleşicez birsürü sorun var bekletmenin alemi nedir

Tebligat geldi, evraklarımı teslim ettim milli eğitime. eski işimden 14 ünde ayrılıp,
15 inde ise okuluma giderek göreve başlıyorum arkadaşlar. Okul da belli fakat imzada ve kesinleşmediği için bilgilerini gizli tutuyorum.

sormak istediğim şu;
eğer 14 ünde ve önceki günlerde işe başlasaydın ayın 15 inde maaş alacaktın denildi. Ben ise 15 inde başlamak zorundayım. Şimdi ne olacak birdahaki sefer çift maaş mı alacağız yoksa bu maaşı kaçırdık mı :) ??

İZmir onaylar gelmiş yalnız ben meb branş atamaya teyid ettirdim yani öğretmenliklere yarın başvurabilirsiniz dediler hizmetli ve memur onayları da gelmiştir heralde...

ßenim atamam da beLLi çaLı$acağım yerde. sadece gerekLi beLgelerin geLmesini bekLiyoruz..

Erkan;

Devlet memuru maaşını çalışmadan alır, yani devlet önce parayı öder sonra çalıştırır. Maaş bordroları her ayın en geç 12 - 13'üne defterdarlıklara gönderilir ordaki işlemden sonra defterdarlığın düzenlediği ödeme emri bankaya gider ve maaş alacak olan personelin hesaplarına her ayın 15'inde maaşları aktarılır. Eğer ayın 15'ine göreve başlayacak personele ek bordro düzenlenmez ise maaşlar bir sonraki aya kalır.

BaY_Cin;
o zaman diğer ayın 15 inde çifte maaş mı alacağız :) şu cümleyi duymak istiyorum :)

izmir hizmetli ve memur kadroları için 13ünde arayın diyorlar. Bayramdan sonra... :S

dün muğla milli eğitime aradık yarın açıklanacak dediler....hayırlısı bakalım....

İzmir mem 13 ünde arayın dior. Belli olan bir şey yok hala!!!!!

kafalarına göre yorum yapıyor bu işgüzar memurlar :S 13ünü mü bekleyecez 7sinimi şehir dışındayız ev sorunumuz var adamlar hiç halden anlamıyor

aslında herkesinki belli de valilik onayı bekliyor.

Erkan;

:) o msajı yazarken unutmuşum belirtmeyi Evet ilk ay çift maaş alırsın sonraki aylarda normal tek maaş. Aslında çift maaş diye bişey yok olayı şu sen tam ay başında göreve başladığın için (uzun uzun yazmim kanunu maddesini aylıklarda ay başı her ayın 15'idir) sana bir sonraki maaş gününe kadar kıstal yevmiye denen yevmiye hesaplanır maaş + kıstal yevmiyeyi alırsın. Ama ilk mesajımda da söylediğim gibi eğer kurumlarını ek bordro düzenlerlerse hemen göreve başlar başlamaz maaşınızı alırsınız.

Not: İlk aylıklarınız biraz düşük olabilir sebebi emekli keseneği ilk ay biraz fazla kesilir. Bu fazla kesinti sadece ilk ay içindir ondan sonra normal maaş alırsınız. Şimdiden İlgili arkadaşların bilgisine . .

Nihal muğladan bi ses var mı acıklanmıs mı?

saffet bugün belli olacak dediler bakalım... sana haber veririm..hadi hayırlısı....

Üst Alt