Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'te hizmetli olarak çalışyorum. Tayin hakkım var mı?

et1973

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm benim 2 ay sonra adaylığım kalkıyor. MEB'te hizmetli olarak çalışyorum. yeni çıkan torba yasada birtakım değişiklikler olduğu söylenyordu. Bu yasa geçtimi Adaylığım kaktıktan sonra tayin isteyeceğim. Aile ve Sosyal İşler Bakanlığının kanun tasarısını okudum ve 10 madde de ENGELLİ olanlara ayrıcalık ve öncelik tanınır diyor. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Adaylığınız kalktıktan sonra müracaatınızı yapınız. Bizim okulda bir arkadaş vardı müracaatınız yaptı sonuç bekliyoruz şuan siz nerede görev yapıyorsunuz.

hatayda görev yapıyorum. MERSİN LİYİM oraya isteyeceğim. Ne gibi belgeler sunmuş .Yeni mi istedi tayinini ve tahmini kaç gün sürer tayin çıkması

Evet daha yeni verdik evrakı 5 gün filan oldu dilekçe yazdı ve rapor ekledi okulda görev yaptığı için okula verdi dilekçesini bizde üst yazısını yazıp ilçe mem'e yolladık. Şimdi bekliyoruz cevabı..

siz nerde görev yapıyorsunuz mersinin neresi hangi okul

officer;

slm arkadaşınızın tayin işi ne oldu cevap geldimi

EVET temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim ,ikisini aldım

arkdaşlar bende anakra adliyesinde hizmetli kadrsounda çlışıyorum başlayalı 1ay oldu tayin siteyebilrmiymmm ve nsıl olurr

Üst Alt