Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mecburiyet ve inanmak! [O an]

migvars

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
iyi günler,

28 yaşıma kadar hem sosyal hem sportif hem azda olsa yakışıklı bir genç :))) ne oldu peki , beyin kanaması anlık çıt sesi kafamda.. ameliyat , yoğun bakım ve geri kalan yeni bir hayat....neler gitti göz %30 u, konuşmanın %25 , o şekilli kafamın % 25 ....epilepsi başlması vucuda takılan malzemeler şant v.s ve bütün dünyamın değişimiiiii.... ilk zamanlar en az 3 yıl uyum sağlamak zordu... alıştık tabii ŞÜKRETMEYİ öğrendik neden çünki ..bazı doslara göre çok iyi ve şanslıydım..kısacası HAYAT DEVAM EDİYORRRRR :)

Geçmiş olsun. Evet hayat devam ediyor. En iyi şekilde tadını çıkarmaya bakın...

Geçmiş olsun,hayat devam ediyor :)
Bedava film reklamı yapıyoruz beee :))))))

Merhaba

Öncelikle geçmiş olsun.Evet sizinde söylediğiniz gibi hayat devam ediyor hemde süprizlerle bazen güzel bazende kötü süprizler bunlar , bazıları bizi çok üzerken bazılarıda çok mutlu ediyor.Bundan sonraki hayatınızda sizi mutlu edecek süprizlerle karşılaşmanız dileği ile....

Yaramı da seviyorum... Yarayı açan değil, açtırana hamdolsun diyorum... Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor,o halde yorulmak yok,yola devam diyorum... Ellerimi semaya kaldırıyorum... Diz çöküyorum... Gözyaşlarımı avucuma saklıyorum... Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum... Hala dik duracak kadar güvenim olduğu için... "KALBi OLANIN ELBET HÜZNÜ VARDIR"!. "HÜZNÜ OLANIN ELBET DE SIGINDIGI RABBİ VARDIR"!..hamd olsun diyorum.

tabiki herşeye rağmen hayat devam ediyor her ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin halimize şükretmemiz lazım ben de görme engelliyim defalarca ameliyat geçirdim son ameliyatta ölümün kıyısından döndüm ama herşeye rağmen yaşadığım için şükrediyorum

Üst Alt