Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mecidiyeköy'de Akülü Sandalye tamiri yapan biryer var, giden deneyen var mı?

dreamchat

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar.

Mecidiyeköy'de Akülü Sandalye tamiri yapan biryer var, engelsizhizmet isimli giden deneyen var mı ? Hatta Tamirat yapan kişinin ismi Suat.
Duyduğum kadarı ile biraz fazla Paracılarmış. bunu duyunca korktum açıkcası.

Arkadaşlar, Bilginiz varsa lütfen yazınki Akülü sandalyelerimizi yanlış yerlere vermeyelim..

ben oraya yaptırıyorum arabamı,sizin arabanıın nesi var,ara sor...işine gelrise yaptırgelmezse yaptırma...
.......ben memnunum...

Orası hakkında iyi şeyler duymadım bu yüzden orayı düşünmüyorum. Ufacık bir işlem için Arkadaşımdan Dünyanın parasını istemişler :( Bu şekilde bakım yapan yerlerin çoğu böyle zaten. Biz Engellilerin Bu Akülü Arabalara Mecbur olduğumuzu bildikleri için böyle yüksek fiyatlar söyleyip müşteri kaybediyorlar. Bunun Öbür Dünyasını unutuyorlar haberleri yok..

dreamchat;

arkadaşım sen şarlanmış olarak gelmişsin buraya,arkadaşının durumu yoksa kaymakamlığa gitsin yardım istesin....akıl var nizam var ne kadar paraistemişler ve arkadaşın ne yaptırmış onu yaz biz sana fazla olup olmadığını söyleyelim.

Ayrıntıyı tam olarak bilmiyorum ancak konuştuğum arkadaşın çok temiz bir kişiliği var ve bana yalan söyleyecek karakterde bir insan değil. 2 gün önce bizzat ben onlarla gittim dialog kurdum Banada Abuk sabuk davrandılar, Orada gel git, vida sök tak işlerini yaptırdıkları biri var biraz saf biri onunla konuşmalarını duydum hiç hoş gelmedi bana, Çok Laubali İnsanlar. Sakın Hala onları korumaya kalkmayın siz tamirinizi onlara yaptırmaya devam edin..

Lamira'yı Fuarda tanıdım ancak bana orası biraz uzak olduğu için daha gidip onlarla konuşmak nasip olmadı, Diğer tarafa bakarak daha Üsluplular sanki.

dreamchat, sandalyedeki sorun nedir?
Eğer Lamira'yı telefonla arayarak, Teknik Servis Bölümü'nü ister, sorunu aktarır ve bilgi verirsen, komple sandalyeyi getirmeye gerek kalmadan da sadece ilgili aksamın gönderilerek veya getirilerek Lamira Teknik Servis'te test ve tamir edilebilmesi, ya da aksamın tamiri mümkün değil ise yenisinin temin edilmesi mümkün olabilir.
Görüşülecek ve bilgi alınacak kişi Murat Bey 'dir..
Sertel Şen // Lamira

Teşekkürler Sertel Bey. Arayacağım.

Ben size birşey sormak istiyorum Akülü Sandalyemde şimdiye kadar hep sulu Akü kullandım ve ömürleri max 6 ay gitti. Siz nasıl bir Akü tavsiye edersiniz ve Jel Aküler nasıl Şarz edilmeli ?

Ben Suat Bügelek...
Arkadaşlar Neyi Pahalı Yapıyormuşuz?
Ayrıntıyı bılmeden yorum yapmayın bi sorunu olan 0532 548 72 59 arasın...
Bana yazın konuyu ayrıntılı bende yardımcı olayım
Eqer bizde bir sorun varsa 'firma' olarak çözelim

Arkadaşlar Yalan-Yanlış düşüncelere kapılmayın.
Bizim kimseden gizlimiz saklımız yoktur!
Bizim ile iletişime qecin yardımcı olalım.
Mecidiyeköy mah.Dereboyu Cad.No78-C Şişli/İST
0212 211 65 65 0532 548 72 59
OUZ AKL SANDALYE | Tekerlekli Sandalye, Akl Sandalye, Akl Tekerlekli Sandalye, Akl Scooter
Ben Firma Yetkilisiyim adım oguzhan ozdemır teknis servis Ten şikayeti olan benı arayabilir.

dediğiniz yeri bir kaç arkadaşımdan duydum.fakat gidip ben görmedim.Bu yerle ilgili duyduklarım genelde iyi öle kötü bir yorum almadım.
Sana yakınsa bi gidip görülmeye deger derim.karar sana kalmış....

dream chat arkadaşım sulu aküler bizim kullandıgımızaraçlar için degildir.bende cok kullandım 6 ay dayanıyorsa öp başına koy ve aracında birarızay asebeb verme riskioldukca yüksek .bu araçlara kullanılan aküler jel aküdür.ama kaliteli alacaksın .fakat onlarda cokpahalı sen en iyisi bu araçlara kullanılan kuru tipbakımsız alacaksın ve kullanacaksın.

Üst Alt