Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meclise engellileri temsilen bir milletvekili seçtirelim

leaderboy

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Biz engellileri savunacak birini seçelim neden a partisine veya b partisini oy verelim ki bizden biri çıksin TBMM bizi savunsun hakkımızı arasın daha mantıklı olmaz mı sizce ?

Bende düşündüm bunu arkadaşım ama bizim insanımızdan bir cacık olmaz sessiz sakin koyun gibi bir halk olmuşuz kimse hak hukuk aramıyor sadece şükrediyor bu ülkede.
Düşününce neden olmasın Türkiye nüfusun %10 engelli ve bu engelli kişilerin en az anne - baba ve kendisi toplam üç kişi yapar . Bu şu demek bir araya gelsek birgünde hükümette kurarız hükümette yıkarız. Yeter herkesin burda ağlayıp sızlandığı yok hakkım yendi , işe giremiyorum yok vergi indirimi alamadım , rapor alamadım . Alın size kendi hak ve özgürlüğünüz sadece birleşip tek çatı altında toplanmak lazım inanın Türkiye `deki engelliler birlik olsa neler olmaz ... Şimdiye kadar hangi parti engelliler için iyi bir şey yaptı düşünün bir herşeyi zorlaştırmakdan başka

bak burada sana aynen katılıyorum turan yıkmaz söylediklerin ilk defa doğru

iron,
çok haklısın ama artık bir şeyler yapılmalı tabiki şükredeceksin ama elindekilerle değil daha fazlasını isteyip yine şükredeceksin ki mevla versin. Hak hukuku iyi bilen biri çıkarsa inan ki şimdi değeri olmayan engelliler o zaman atın olurlar altın. Anne baba diğer akrabalar bunlarda destek olacak tabi o zaman işte engelli yasalarını biz belirleriz.

Turan yılmaz,
Ya şu chp geç ne parti oluyor ne de muhalafet hiç bir şeye yaradığı yok acıkcası eğer ki gercekten muhalefet olsaydı akp nin bizleri şu an verdiği hakların 2 katını verirdi. Bizim chp anca seçim yaklaşınca aklına geliriz. Akp engellilerle ilgilenmiyor değil en çok bu hükümet değer verdi bizlere zaten ama bu yeterli değil yetmiyor bizlere bunun sebebide muhalefet partilerdir.

bana işçinin hakkını savunan bir tane işçi sendikası söyleyin engelli millet vekiline oy vereyim birlik olalım masalından vazgeçin artık kayseri sporun şampiyonlar liginde 100yıl üstüste şampiyon olma ihtimali engellilerin birlik olma ihtimalinden daha fazla bu toplum her bireyiyle aşırı derecede bencil en basiti toplu taşıma araçlarını üçretsiz yapsınlar şeker kalp işitme kısacası o araca binecek olan tüm engelliler muhteşem bir uygulama der öve öve biteremezler OFlular hiç birinin aklına gelmez biz önce zihniyetimizdeki bozukluğu değiştirmeliyiz yoksa sectiğimiz kişide şafak hanım gibi engellinin sorunundan daha çok millet vekili maaşlarının yetmemesinden yakınırlar

Fazla laf'a gerek yok aday olmak isteyen çıksın "ben adayım desin"bizde adayların içerinden en vasıflı olanını seçelim ve Meclise gönderelim.Haydi varmısınız?

Ali kardeş doğru diyor ama baksana mail atalı 1 saat oldu ilgilenenler parmakla sayılacak kadar az.. Düşüncesi fikirleri olan insanda bu taplo karşısında olumsuz düşünür.

leaderboy benim yazımı tekrar oku bizim insanımızdan bi cacık olmaz . Yunan halkı bile sokağa dökülüyor zamları geri aldırıyor bizim insanımız halinden memnun senin anlayacağın mutlu mesutlar ... Ben bir engellinin ailesinde en az 3 kişi var diyorum bırakın Lokman Ayva ve diğerlerini adam lar akp nin uşağı nedese yapmak zorunda neyi itiraz edecek sen kendi partini kur bir engelli olarak hükümet kurarsın diyorum Türkiye nüfusunun %10 engelli hiç akıl yok mu

İron,
Yazını okuya okuya zaten hükümet oldum kendi kendime :) sen bu ön yargınla hiç bir yere varamasın bizim insanımızdan bir cavık olmaz diyorsun sen kimlerdensin acaba zaten hep sizin gibi böyle düşünen zihiniyetlerden dolayı kaybettik sen insanına böyle yaparsan elin adamları ne yapmaz sen bir düşün. yok bizim türkler böyle yok şöyle e zaten batırdınız memleketi en başında ne gerek var hükümete ona buna. Herkes senin gibi düşünse kim arayacak bu engellinin hakkını. Akp çok şey yaptı engelliler için bu konuda nankörlük yapma bak bakalım geriye var mı bu kadar değer veren engellilere. Yetmiyor ama e e ülkenin halide ortada...

akp çok şey yaptı derken ne yaptı ? akp hükümetinden memnunsan burda neden form mesajı atıyorsun bak bakalım kaç kişi okudu ilgilendi konu ile sen git bu kafa yapını değiştir önce

sen hiç araştırdın mı akp den önceki hükümetlerin engelliye verdiği değeri hiç buna baktın mı .Akp'li değilim ama yaptığı işlerin çoğunuda beğeniyorum. Hem kendin diyorsun bizim insanımızdan bir cacık cıkmaz hemde kaç kişi ilgilendi diyorsun iron tek ağızla tek dille konuş.

bende onu diyorum ama arkadaş ne anlıyor onu anlayamıyorum. Demiyorum ki akp her şeyi yapıyor yaptıkları yetiyor ama diğerlerine nazaran daha iyi duruma getirdi engellileri.

evet sayın arkadaşlar BEN adaylığımı koyuyorum sizden destek bekliyorum mecliste harzaman biz engellileri savunacam.bu saaten itibaren hayatımı engellilerin onurlu yaşam mücadelesi için verecem bağımsız adayım.

ya biri bana anlatsın ne yaptılar şimdiye kadar lütfen rica ediyorum ben akp ve diğer partilerde dahil üç kuruşluk yardım parasımı ne verdiler ? Biriniz tek tek yazsın bende utanıyım ya helal olsun diyeyim allah aşkına yazın şunları yaptı deyin

senin birini seçmen için önce çevren ve arkan sonrada çok paran olması lazım o kadar basit değil akp , fethullah ve amerika üçgeninden çıkamazsın artı israil adamlar ne derse o oluyor bu ülkede kusura bakma kimse okumuyor herkes tv izliyor ve izlediğine inanıyor .

Evet dediğim çıktı AKP hükümetinde kukla değişecek arkadaşlar Tayyip gidecek Numan Kurtulmuş başa gelecek ben bu yeni nesile kurban olayım Atatürk`den ve O`nun ilkelerinden sakın vazgeçmeyin sizin için Beşikteş ve Taksim gezi parkında mücadele ediyorum ben 80 kuşağım ama 90 ve sonrası için tüm çabalarım. Biz Atatürk gibi ileri görüşlü bir insana herzaman sahip çıkmalıyız. Dini kullanan insanlara sakın kanmayın burada kendini kurtardığına düşünen 3-5 şebek diyorum bunların hepsi memeur bunların arkasından gitmeyin.
benim liderim ATATÜRK ve O`nun ilkeleridir .

kesinlikle harika bir fikir, kontenjanımız olsun, engellilerin ve ailelerin ihtiyaçlarını sadece biz biliriz.. bizlerden birisi olmalı bence de

yaa arkadaşlar neden engelliler.biz sitesinden milletvekili çıkmasın gayet tabi çıkabilir.örneğin engelliler.biz izmir üyelerinden adaylığını koyarsa bizleri temsil edeceğini düşünerek oy veririm aynı şekilde engelliler.biz üyelerinden eğer izmir büyük şehir belediye başkanlığına adaylığını koyarsa oy veririm partisine bakmam engelli olduğuna bakarım.unutmayın hiçbirimiz engelli değiliz asıl engelli olanlar bizlere engel çıkaranlardır.sohbette olsun forumda olsun benim şu şu engelim var demeyin eğer bizler burada düşüncemisi rahatlıkla burada paylaşıyorsak nasıl engelli oluruz.asıl engelli düşüncesi olmayan hep engel sorun çıkaran engellilere toplu ulaşımda yer vermeyen tekerlekli sandalye girişi olan kaldırımlara araç parkedenler engellidir.engelliler.biz üyeleri içerisinden bakıyorumda gercek söylüyorum milletvekilide çıkar belediye başkanıda belediye meclis üyeside hatta muhtarda çıkabilir neden olmasın yeterki iyi hizmet etsin

ismim hakan balıkesirde ak partiden engelli milletvekili adayıyım desteklerinizi bekliyorum

Üst Alt