Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Medeni haklarını kullanma ehliyeti engelliler için memurluk şartı mıdır?

muratcanda

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

ben askeriyede sivil memurdum 657ye tabiydim bana gatadan psikotik bozukluk tanısıyla tskda memurluk yapamaz kararı verdiler
adana ruh hastaneside a tipi psikoz tanısıyla medeni haklarını kullanamaz kararı verdi ve vesayet altına alınması uygundur kararı verdi.

Fakat şizofren olupta memur olanlar var ben de adi malul olduğum için 5434.cü kanunun 98.ci maddesine göre kamu kurum ve kuruluşlarında tsk hariç olmak üzere kaldığım kıdem ve derecemden memurluğuma kaldığım yerden devam edebiliyormuşum .
Fakat medeni haklarını kullanamaz denilmesi ve vesayet altına alınması uygundur denilmesi (ama vesayet altına alınmadım vasim yok adana ruh hastanesi medeni haklarını kullanamaz derken boşandığım eşimin sevkiyle mahkeme kararıyla gittim yani memur olabilir mi diye sevkedildim diye gitmedim) mani olur mu mani olmazsa neler yapmam gerekir

Allah için bir cevap verin bir yardımcı olun bana teşekkür ederim hepinize

arkadaşım burda ne desek boş sen bence en sağlamı bir avukata danış sana kesin cevabı verecektir

arkadaşım haklısın aslında benim psikolojik böyle bir durumumda yok aklım başımda itiraz etmem mümkünmü nasıl ederim karara onuda öğrenirim yazdım yine de belki cevap yazarlarsa herkes faydalanır

sen farklı sebepten sevkedılmıssın ve o yönde karar cıkmış dediğin gibyse -5434.cü kanunun 98.ci maddesine göre kamu kurum ve kuruluşlarında tsk hariç olmak üzere kaldığım kıdem ve derecemden memurluğuma kaldığım yerden devam edebiliyormuşum- tsk harıcı bı yerde memur oalbılırsınde.hangi kuruma gecebilrisin ona bakman gerek .yazdıklarındna analdıgım bu tabi gene en iyisi bi avukata sormak.ALLAH kolaylık versın hakların kaybolmasın

sağol -mka kardeş ALLAH sana da kolaylık versin hepimize

karara itiraz etmen birşeyi değiştirirmi bilmem ama etmeden önce işi bilen bir avukata danışmanı öneririm boşuna itiraz etme belki böylesi senin için daha hayırlı olur

amin sarasota hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun en iyisi bir avukata sormak ondan önce doktora sorayım bir

sizin bu konuda forumda pek rastlamadım o yüzden yanlış yönlendirmek istemedim bu yüzden bilirkişilere danışmanızı önerdim

Üst Alt