Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Medical park'da çalışan var mı?

tfkmzi

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar; medical park'da çalışan yada çalışmış arkadaşımız var mı?
bi iş teklifi aldım henüz görüşmedik çevremden aldığım duyumlara göre iş konusunda bi hayli sıkı ve disiplinli bir kurum ( hadi olması gerektiği gibi diyelim )..
Lakin sürekli mesai yazdıkları gibi belirli bir mesaiden sonra ücretini vermiyorlar-mış ..
demek istediğim görmüş geçirmiş bi arkadaş yada çalışmış yada çalışmamış fikir üretebilecek akıl verecek bi arkadaş :/

Tşkler ..

merhabalar bende medical park hastanesi fatih şubesinde çalışıyorum söylenilenlerin hepsi asılsız ücret konusunda

ödemede hiçbir sıkıntı yok gününde maaşın aynen yatar her ayın beşinde mesai konusuna gelince yaptığın

mesaininkuruşuna kadar ödemesini alırsın hiçbir sıkıntı yok genel toplamda 10 000 kiye yakın çalışanı olan bir

grupta böyle şeylerin olması imkansız ki ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. ben hemen görüşmeni tavsiye ederim

hakkında hayırlısı olur inşallah

Bağcılara doktora gitmiştim.Orası genel olarak çok gelişmiş bir kurum, dolayısıyla insan kaynakları ve sosyal haklar olarakta hak yeneceğini sanmıyorum.A grubu hastanelerde bu duruma pek rastlanmaz.

Üst Alt