Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Medikalcime vekalet vereceğim, ama tereddütlerim var..?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
Arkdaşlar medikalciye vekalet verecem ama bu işler nasıl oluyor hiç anlmamıyorum. onun için korkuyom d abir yandan, dolandırırlar falan gibilerinden..

-nasıl bir yazı vermem lazım?
-süreli mi oluyor vekalet name?
-sadece medikal malzeme de kullanabilir değil mi vereceğim vekalet nameyi?
-gününde geliyor mu malzemeler?

**bu işler de tecrübe sahibi olan arkdaşlar bilgilndirirseniz çok minnettar kalacam...

hangi işlem için vekalet verecekseniz sadece onu yazdıracaksınız.notere gideceksiniz ve ben şu isme şu işimi yapması için vekalet veriyorum diyeceksin hepsi bu kadar.genel vekalet verme

mustafa abi,,
2 aylık medikal malzeme alıyorum(kolostomi torbası) raporumla beraber notere mi gidecem.. illede ben mi gidecem?? yakınlarım gitse olmaz mı??

Sadece SGK'dan yapılacak medikal malzemelerin çekilebilmesi için vekalet vermek istediğini notere söylersen, onlar halleder zaten. Hatta medikalcide hazır bir örnek vardır, onu notere götürüp "bu benim için soruna yol açar mı" diye danışarak çıkartabilirsin.
Notere şahsen gitmen şart.

Malzemelerin tarihini aksatmazlar genelde. Güvenilir bir medikalci ise sorun yaşanmaz...

OturanBoğa;

işte gününde gelmezse malzemeler sorun olur abi. bilemiyorum ki versem mi,mermesem mi ikilem de kaldım:confused:
artı mesela vekaleti verdim iptal ettirebilirmiyim?

Noter eve gelebilir, böyle bir uygulama var. Vekalet verdiğinizde sadece sizin isteğinizle işlemlerinizi takip edebilir. İstediğiniz anda vekaletinizi geri alabilirsiniz. Güvenilir ve köklü bir medikalciyle anlaşırsanız sorun olmaz. Olmadı medikalciyi değiştirirsiniz.

Üst Alt