Yürüyemeyenleri yürütüyor, Uyuyamayanları uyutuyor.]Orduda yaklaşık 13 yıldır medyumluk yapan Medyum Hakan Yücel yürüyemeyenleri yürütüyor,uyuyamayanları ise uyutuyor. Edinilen bilgiye göre 13 Yıldır Medyumluk yapan ve Almanya’da bu mesleğe başladığı daha sonra insanlara yararının dokunduğu için daha bırakamadığını söylüyor.
Orduda yaklaşık 13 yıldır medyumluk yapan Medyum Hakan Yücel yürüyemeyenleri yürütüyor,uyuyamayanları ise uyutuyor.
Edinilen bilgiye göre 13 Yıldır Medyumluk yapan ve Almanya’da bu mesleğe başladığı daha sonra insanlara yararının dokunduğu için daha bırakamadığını söyleyen Medyum Hakan Yücel,”Bana günde en az 15 hasta geliyor.Hepsinin derdine derman olmaya çalışıyorum.Ben bu işe başladığım zaman hiç kimse bana inanmazdı, ama ben iyileştirdiğim hastalar sayesinde bana inanmayanlarda inanmaya başladı” şeklinde konuştu. Kendisine Bet Cet, Sara, Felç,Migren, Uykusuzluk ve Ak Basmaları gibi hasta türlerinin geldiğini söyleyen Medyum Hakan Yücel,”Ben ne yalancıyım ya da halkı yaptığım işlerle kandırıyorum, Allah bana böyle bir güç vermiş ben de bu gücümü insanlara yararlı olmak için kullanıyorum".Bu zamana kadar yaklaşık 5 bin hastaya yardımcı oldum. . Yürüyemeyenleri yürüttüm, uyuyamayanları ise uyuttum. Hastalarımın düzelmesi ise en çok beni mutlu etmekte, Allah bana böyle bir irade verdi, bende bu iradeyi sonuna kadar kullanacağım” diye konuştu.
Öte yandan en son Hanife Ergin isimli bir kız çocuğunun yürüyemediği şikayetiyle kendisine başvuru yaptığını ve bu hastayı yürüttüğünü vurgulayan Medyum Hakan Yücel,”Bu hastamızın ailesinin gitmediği doktor, başvuru yapmadığı hastane kalmamıştı, en son çare olarak bana geldiler ve tıbbın yapamadığını ben yaptım.Artık küçük Hanife yürüyebiliyor. Benim en büyük mutluluğum da bu' dedi...