Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Medyum omurilik yaralanmasını tedavi ettiğini iddia ediyor..?

huseyin43

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaslar omurilik t7 t8 cok zedeleme var
turkiyeden bir hoca gordum medyum hakan yucel insanlari enerjiyile insanlari kaldiriyormus oyle diyor bana dedi bu kadar para ver seni kaldirabilirim dedi ben inanmadim sunku ayaklarimda his yoki bilen varmi bu hakan yucel google. ismini yazin cikar ist bulya kaliyormus istiyen varsa cumartesi aksamlari canli yayinda cikiyor kanal t gec saatlerde izliyebilirsiniz

o medyum gitsin ...... yıkasın başkada bişey demiyorum boyle sacmalıkları okumayın bile yav zamana yazıktır

kanal t de denk gelmiştim bu adamın programına Tulu cizgenle sunuyolardı..ya bunlara kanmayın sakın..tıppın care bulmakta zorlandıgı bi hastalıga onlar mı care olacak..es gecin bu umut tüccarlarını..

geçen biri evime geldi bioenerji veriyorum dedi tanıdıklar bir umuttur getirmiş işte 10 ay önce ameliyat olduğum bölgeye ciddi ciddi yaklaşa yaklaşa bastırıp hissediyormusun dedi ben ameliyat yerine eliyle bastırmasından korktum ve tedaviyi(!) kabul etmediğimi söyledim sonra adamın telefonu çaldı ve konuşurken tamam tamam enerjiyi gönderdim dedi. abi daha birsürü dalavere sakın inanma yın sabredin dua edin

o medyum bi önce bitarafını yıkasın çakal insanların duyguları ve hassas noktalarıyla oynuyorlar tutup kafasını gözünü patlatacaksın bide kendini tedavi etsinde görelim:(

hey allahım yaaaa bu kadarda olmaz demekten yoruldum yaa.hiç mi allah korkusu yok bunlarda anlamıyorum.inanmayın böyle saçmalıklara

arkadaşlar ya yapmayın dua edin yeter ne hocası ne falcısı medyumu....
parayı kaptırıp enayi durumuna düşmeyin....

Ben de spina bifidalıyım. Cincinin birisine beni söylemişler. Güya cinler beni iyileştirecekmiş. Sonra getirdiler cinciyi. Beni gördü ve bana söylediği çocukken olsaymış cinleri beni iyileştirebilirmiş ama şimdi bişey yapamazmış cinler :)

Yazık çok yazık nasıl para pul uğruna bu işleri yapabiliyorlar ya.. Birde Allah'ın adını kullanarak.. Çok işlerii var öbür tarafda çoook..:) Zebanilerle kanka olacaklar:):):)

Çok saf ve temiz kalpli bir milletiz biz..:)

Yürüyemeyenleri yürütüyor, Uyuyamayanları uyutuyor.]Orduda yaklaşık 13 yıldır medyumluk yapan Medyum Hakan Yücel yürüyemeyenleri yürütüyor,uyuyamayanları ise uyutuyor. Edinilen bilgiye göre 13 Yıldır Medyumluk yapan ve Almanya’da bu mesleğe başladığı daha sonra insanlara yararının dokunduğu için daha bırakamadığını söylüyor.

Orduda yaklaşık 13 yıldır medyumluk yapan Medyum Hakan Yücel yürüyemeyenleri yürütüyor,uyuyamayanları ise uyutuyor.
Edinilen bilgiye göre 13 Yıldır Medyumluk yapan ve Almanya’da bu mesleğe başladığı daha sonra insanlara yararının dokunduğu için daha bırakamadığını söyleyen Medyum Hakan Yücel,”Bana günde en az 15 hasta geliyor.Hepsinin derdine derman olmaya çalışıyorum.Ben bu işe başladığım zaman hiç kimse bana inanmazdı, ama ben iyileştirdiğim hastalar sayesinde bana inanmayanlarda inanmaya başladı” şeklinde konuştu. Kendisine Bet Cet, Sara, Felç,Migren, Uykusuzluk ve Ak Basmaları gibi hasta türlerinin geldiğini söyleyen Medyum Hakan Yücel,”Ben ne yalancıyım ya da halkı yaptığım işlerle kandırıyorum, Allah bana böyle bir güç vermiş ben de bu gücümü insanlara yararlı olmak için kullanıyorum".Bu zamana kadar yaklaşık 5 bin hastaya yardımcı oldum. . Yürüyemeyenleri yürüttüm, uyuyamayanları ise uyuttum. Hastalarımın düzelmesi ise en çok beni mutlu etmekte, Allah bana böyle bir irade verdi, bende bu iradeyi sonuna kadar kullanacağım” diye konuştu.

Öte yandan en son Hanife Ergin isimli bir kız çocuğunun yürüyemediği şikayetiyle kendisine başvuru yaptığını ve bu hastayı yürüttüğünü vurgulayan Medyum Hakan Yücel,”Bu hastamızın ailesinin gitmediği doktor, başvuru yapmadığı hastane kalmamıştı, en son çare olarak bana geldiler ve tıbbın yapamadığını ben yaptım.Artık küçük Hanife yürüyebiliyor. Benim en büyük mutluluğum da bu' dedi...

Özellikle yazının girişi süper olmuş yani. "Medyum Hakan Yücel yürüyemeyenleri yürütüyor,uyuyamayanları ise "uyutuyor".

Afferim ona..:)

Not: Kendi web sitesinden alınmıştır bu yazı kendi kendinin reklamını yaptığı yerden yani..

Hakan yücel tedavisiyle iyileşen var mı?

bu konu yasakmı bilmiyorum öncelik böyle konu açtıgım yöneticilern özür dilerim hakan yüceli tvda izledim bilen tedavi görün veya iyileşen var mı bilgi almak istiyorum

Denize düşen yılana sarılır hesabı arkadaşım böyle saçmalıklara inanmayın ....

Öte yandan en son Hanife Ergin isimli bir kız çocuğunun yürüyemediği şikayetiyle kendisine başvuru yaptığını ve bu hastayı yürüttüğünü vurgulayan Medyum Hakan Yücel,”Bu hastamızın ailesinin gitmediği doktor, başvuru yapmadığı hastane kalmamıştı, en son çare olarak bana geldiler ve tıbbın yapamadığını ben yaptım.Artık küçük Hanife yürüyebiliyor. Benim en büyük mutluluğum da bu' dedi...

Tıbbın yapamadığını o yapıyormuş, yürütürüm demiş yürütmüş.. Yersen..:) Valla açıkcası bu tür insanlara parasını kaptıranlara ben hiç acımıyorum hatta oh olsun diyorum.. Artık uyansın insanlar akıllı olsun biraz.. Başvurulması gereken en son çare bile değil medyumlar.. İnanmayın, kanmayın saf olmayın! Denize düşen yılana sarılır demeyin yılana sarılmayın sokacak o yılan sizi, zehirleyecek umutlarınızı, cebinizi..

Evet evet, beni kaldırdı mesela... Sonra aramızda bi tatsızlık oldu, ters bi meditasyonla yine oturdum. Kısmet diyelim... Kıvırcık mıvırcık artık idare edicez :)

bülent abi başınızdan geçeni anlatırmısın bizler için yol göstermiş olursun :)

Tabii anlatırım! :)

Şimdi, ben 12 senedir omurilik felçliyim. Biri geldi ve bana "seni meditasyonla ayağa kaldırırım" dedi. Tamam dedim. Beş dakkada bişeyler yaptı, derken ben hoop, ayağa kalkıverdim! O heyecanla bi o yana koşuyorum bi bu yana. Ben öyle bikaç saat koşmuşum... Sonra işte olayın heyecanı yatışınca, adamın yanına gittim, "borcum ne kadar" dedim, adam, "yok, para istemez" dedi. Israr ısrar ısrar, ama adam tek bi kuruş almamakta direniyor! Bu durum benim gururuma dokundu. Yok dedim, ben bedavaya yürüdü dedirtmem kimseye, ya alırsın parayı ya da beni eski halime getir... Sonuçta adam parayı almadı, bunun üzerine tersten meditasyon yapıp beni yine felçli hale getirdi.

Sağolsun. İyi adam. Ama ben de gururu olan biriyim!

İşte böyle, o gün bu gündür tekerlekli sandalye kullanmaya devam ediyorum...

Not: Ama tabii, benim dışımda binlerce felçli insanı yürüttü. Onlar verilen hizmetten memnun. Kimsenin hakkını yemiş olmayayım diye bunu özellikle vurgulamak isterim.

YUKARIDA YAZDIKLARIMIN HEPSİ ŞAKADIR!
MEDİTASYONLA OMURİLİK FELCİNİ İYİLEŞTİRDİĞİNİ İDDİA ETMEKLE OSURUKLA İYİLEŞTİRDİĞİNİ İDDİA ETMEK AYNI DERECEDE KOMİKTİR! :)

Ne Diyorsun Adminim ..!
Bu Anlattıkların Gerçek mii ..?

Keşke Bu Kadar Gurur Meselesi Yapmasaydın ..: D
Gülmekten Ağlanır mı?:rolleyes:
Ağladım ..: D

Bülent Hocam Altıma kaçırdım sayende :))

Bu medyumum Memişim Hoca Beni de bir üflesede Kalksam İnsem..

hem kalkamıyorum hem inemiyorum Çok dertliyim Hocam

Tü tü tüüü yüz bin kere...

"Bana şu kadar para ver seni iyileştireyim":D Madem medyumsun ne diye insanlarla uğraşıyon ki bil sayısaldaki numaraları (hee o kumar diye oynamıyodur belki:rolleyes:) :D:D

Sayın Oturan Boğa,

Aman ha! Yazdıklarınızı ciddiye alanlar olabilir... :D

Bir forumda birisi zihnin bedenden ayrılıp başka ülkelerde gezmesi vs. gibi bir şeyler yazmış. Onun altına bir arkadaşım "ben de rüyalarımda bedenimden ayrılıyorum... başka gezegenlere gidip uzaylılarla görüşüyorum" diye bir mesaj yazdı. Arkasından bir sürü "bunu ben de yapmak istiyorum... nasıl yapılıyor, anlatırmısınız" diyen mesaj geldi. Arkadaşım yazdığına yazacağına pişman oldu. Sizinki de o hesap olmasın. :)

Şef benim duymayan kulakları da duydurur mu bu adam... Ben para vermemeye razıyım.. Malum iyilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor bu dünya... Varsın dönmeye devam etsin...

özür dilerim arkadaşlar ama sonuc olarak bu adamdan yürümeyi geçtim hiç bir fayda gören olmadımı ? hepsimi yalan ?

Doğrudur yürütüyordur ama ne yürütüyordur : )

hebunebru;
ZANNEDİYORUM AYNI kanaldı. bende denk geldim çok şaşırdım.
ayrıca dikkatimi çeken canlı yayın da tel bağlantısı yapan insanlarda iyileştim hiç bir şeyim kalmadı diyodu hayretler içinde izledim sadece.

Bülent bey anlattıklarınız gerçek mi, gerçekse o kişi hakkında bilgi almak istiyorum kimdir nerdedir,acil ihtiyacım var lütfen cevap yazın

Tabii ki yazdığım şeyler şaka olsun diye yazıldı! Meditasyonla omurilik yaralanması (veya başka bir rahatsızlık) mı tedavi edilirmiş yahu! :)

ben affınıza sığınarak diyorumki o adamlar bana denk gelecek.....

durumumuz zor şerefsizlerde bundan faydalanmak istiyorlar uyanık olmak gerek

Yok artık ya! Arkadaşlar hayata intibak edebilmek içinbiran önce yaşam becerilerinizi geliştirirek geleceğiniziyeniden inşa etmeye bakın.

bence emniyetin bu işlere el atması lazım suçtur bu resmen.

merhaba arkadaşlar öncelikle şifa bekleyen herkese allah acil şifa versin şubat ayında hakan yücele bende inanarak 1500 lira yatırdım oğlum eroin bağımlısı kendisi çok ağır vakaları düzelttiğini sadece felçli değil psikolojik hastalarıda düzelttiğini söylereyerek önce parayı yatırmamı istedi bir umut dedim yatırdım çok fazla doktora hocaya gittim kimse faydalı olmadı adam bana şu gün geleceğim dedi gelmedi aradım sekreterini kapalı kendisinide aradı günlerce kapalı sonra ulaştım bi şekilde yine aynısını dedi gelicem merak etmeyin dedi şubat ayından beri her ay bizi ümitlendirip hayallerimizi yıkmayı başardı sizi kandırdık tamam gelmicem dese parası umrumda değil sürekl umut veriyo dilerimki allah ona uzun ömür versin ve her o ömründede böyle umutları tek tek elinden alınsın

Üst Alt