Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Megane 1 fiyatı hakkında yorumlarınız..?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
selamualeykum arkadaşlar :) Babam 2.el araba alacak bitene megane 1 bulduk galeriden 2000 model 1.6 16v rte 125.000 km. araba temiz 3 tene sürtünmeden dolayı lokal boya var . galerci en son fiyat 18.000 tl diyor bi kuruş aşağıya inmem diyor. bu arabayı bu fiyata verilirmi yani yüksekmi normallmı :)

aman sakın oparalara neler bulursun takip ettiğin bi site yokmu

arabayı galeriden alacaksan en az 2000 tl fazladan ödemeyi göze almalısın çalıştığım fabrikada ki arkadaşımın birinde 2003 modeli vardı ve çok temiz bakar az binerdi arabasına aynı fabrikadan bir başka arkadaşıma 15,500 tl ye sattı ve alan arkadaşım 2 gün sonra (ki kendisi alım satım yapan birisi )16,700 tl ye sattı param olsa otemizlikte ki arabayı ben alırdım düşün şimdi sen 2000 modeli 18,000 e alırsan model farkınıda koy üstüne bence araba sahibinden alınmalı galeriden değil

fiyatı çok fazla, üstelik bu fiyatı gerçekten vereceksen boyalı olmayan bir araba al derim...

1,6 16 valf megan piyasada en cok tutunan iyi bir araba cekişi güçü harıka megan alınacaksa megan bir 1,6 16 v temiz iyi kullanılmış araba bulursanız alınız .. tecrübe ile sabittir...manuel vitesi

Üst Alt