Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mehmet Sevigen (chp vekili) bana ev almam konusunda yardım etmedi [Görüş]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt istanbul avrupa birliği gazetesi müdürüne benim bi evle ilgili durumum vardı yani yakında evsiz kalacam ev alacak imkanım yok bana bi ev alınabilmesi için yardım kampanyası vs yolu ile kampanya yada gazetede haber yapın dedim sağolsun gazeteci bi arkadaş haberimi yaptı ama pekde umudum yok bu olaydan bide bana yardım edebilmesi için chp milletvekili mehmet sevigennin cep tel numarasını verdi kendisini bi kaç kez aradım teli ya kapalı yada bazen açmıyodu sonra açtı konuştuk biraz durumumu kısaca anlattım bu vekil arkadaş bana olumsuz yanıt verdi ev alacak maddi yardım vermiyoz falan filan dedi bende biliyom böyle bi yüksek maddi yardımınki bu para günümüzde 100 milyar oluyo yani ev alma parası vermesini fakat ya kampanyayla yada tokiden bi kolaylık sağlamak amacıyla son günlerdede dillendirilen aylık 100 ytl taksitle yoksula ev alma imkanından bahseden başbakan erdoğan dı işte bursada kestelde toki böyle konutlara başlıyacak yaklaşık 420 adet malesef ben bursanın yıldırım ilçesinde oturuyom ve kesteldeki konut satışından faydalanmam mümkün değil mahallemizde kentsel dönüşüm yapılacak kısaca işte bana tokiden bi kolaylık sağlanabilmesi vs için yardım istememe rağmen koca milletvekili bişey yapamıyosa ki bu şahıs chp gurup başkanvekili oluyo başka kim bişey yapacak merak ediyom seçim vakti çok oy beklerler bunlar daha ağır adam hakkında konuşmak istemiyom ama oturduğu yerden biran önce gitmesini umuyom

Üst Alt