Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mekanik Ventilasyon cihazını SGK'dan en erken alabilmek için ne yapabilirim?

vedanur

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
napıcamı bilemedim nolur bana bi fikir verin çıkmaza girdim.annem 82 gündür bozyaka ssk da yoğun bakımda yatıor kendisi koah hastasıydı ve %98 raporlu felç geçirmişti 2 yıl önce.ama wc çok yavaş kendisi gdp geliordu 82 gün önce 40 derece ateşle götürdüm hastaneye orada solunum durdu neyse işde yoğun bakıma aldılar.şimdi doktarlar yoğun bakımda ciddi enfeksiyonlar olduğundan dolayı eve almamızı ve mekanik ventilatör almamızı yani solunum sihazı sölediler bende araştırdım sordum fiatı 12 milyar civarında sigorta karşılıormuş ama 60 gün sonra filan alınıormuş.para yok bende nasıl napcam şaşırdım nolur bana yardımcı olun akıl verin

Önce sigortaya gidip durmuun aciliyetine binayen hemen ürünün verilmesini talep edin. Eğer sorununuzu çözmezlerse, o zaman BİMER kanalıyla sorununuzun çözülmesi için girişimde bulunun. Çok kısa sürede çözülecektir...

Merhabalar,

Meanik Vetilsyn için bi sorum olacaktı. Bu cihaz için herhangi bir maddi destek abiliyor muyuz?

Başgedikli

peki bu cihazın günlük ve/vea haftlık rutin deişmesi gereken parçalarını dakarşılıyr mu?

Günlük-haftalık değişen derken neyi kastettiniz anlamadım?Maske,hortum ve kanüllerin değişim süreleri vardır ve bunlar süresi dolunca tekrar Sgk karşılar.Öte yandan doktor cihaz haznesi içerisine karıştırılacak ilaç-oksijen vs ilave birşeyler eklemişse bunuda reçete edecektir zaten.Bunlarıda reçete ile alabilirsiniz.Yani bu cihaz ve aksamlarının tamamını Sgk öder.Bazı cihazlar Sgk nın ödeyeceği rakamın üzerinde bir tutar yapabilir.Daha kaliteli cihazlarda bu tür fark çıkabilmekte.Ama ben sut tebliğinde olan rakama denk gelen cihaz ve aksamlarını alıp,ilave ücret ödemek istemiyorum derseniz,bu kararda size aittir.

Üst Alt