Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meme ca ve tiroid ca hastasıyım. Sağlık kurulunda oran ne olur?

selda can

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1998 yılı Mayıs ayından beri kamuda çalışıyorum. Kesintisiz hizmete devam ettim. Engelli emeklilik hakkımdan yararlanıp emekli olmak istiyorum.Bu nedenle, Haziran ayında sağlık kurulundan randevu aldım.

2016 yılında meme ca 2. evre radyoterapi aldım. Haziran ayında 5 yıl doluyor.
2018 yılında papiller tiroid ca tiroidler alındı.150 mci iyot tedavisi uygulandı.
2017 yılında aldığım tedavilerden dolayı oluşan sol kolda radius kırığı mevcut.

Yukarıda olan hastalıklardan dolayı hangi birimlere gitmeliyim, sağlık kurulundan oran kaç çıkar.

Başkent Ankara hastanesinde bütün tedavilerim oldu.
Başkent Hastanesi Sağlık Bakanlığının rapor vermeye Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi listesinde olmasına rağmen SGK nın söz konusu hastanenin raporlarını kabul etmediğini öğrendim. bu mümkün mü acaba..
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

selda can

Ne oran verdiler acaba? Emekli olacak oran verilmedi mi? Emeklilik başvurunuz malulen mi yoksa erken Yaşlılık mıydı?

OturanBoğa merhaba ben şehir hastanesinden her iki hastalık içinde yeniden rapor aldım.Kurumum tarafından SGK ya gönderildi. %78 olarak verilen rapor SGK tarafından %76 olarak onaylandı. Şu an SGK dan gelecek yazının kurumuma ulaşmasını bekliyorum.

Üst Alt