Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meme kanseri nedeniyle emekli oldum. Kontrol muayenesi zamanım geldi..?

OrjinaL

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb. Ben meme kanseri sonrasında nüks ve 2.tedavimden sonra %82,sürekli rapor aldım. 3 yıl sonra kontrol muayenesi şertıyla emekli oldum. Süremin dolmasına 5 ay var. Tekrar heyete gireceğim. Aynı oranı alabilirmiyim. Vücudumda aşırı kireçlenme var. Eklemlerim bu sebeple çok sorunlu. Önceki raporumd %6 dizimde ödemden dolayı almıştım. Onkolojide %80 vermişti. Şimdi heyette onkoloji oranım düşerde emekliliğim iptal edilirmi endişesi yaşıyorum.

OrjinaL

Emekliliğiniz malulen emeklilik statüsünde mi yoksa erken Yaşlılık emekliliği statüsünde mi? Yaşlılık ise hiç sorun olmaz, kontrolde oran %40'ın altına düşmediği sürece emeklilik devam eder. Malulen emeklilik statüsünde emekli olmuşsanız, o zaman işler biraz zorlaşabilir.

Bülent bey kontrol muayenesi sonucunda malulen emekliliğim durduruldu. İtiraza gittim. Sonuç bekliyorum. Dys evrak takibinde dün şöyle bir hareket ve ekleme olmuş. baktığımda acıklama ve konuda 4A malulen emeklilik devir yazıyor. Red ile ilgili hiçbir yazı yok.
Dün sgk ya gittim. Henüz sonuç açıklanmamış eve evrak gelir dediler. "Malulen emeklilik devir" kelimeleri beni heyecablandırdı. Erken mi seviniyorum acaba.

OrjinaL

Evet, "devir" kelimesi maaşın devamı anlamına gelir bana da sorsanız.

Aslında size resimini göndermek istedim ama siteye telefondan giriyorum o sebeple gönderemedim. Olmadı birmtürlü. Umudum giderek arttı. Çok teşekkür ederim çokk😊

Bülent bey maalesef red kararı çıktı yine
Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Hastanede yeniden malullük için heyete girmem için aradan zaman geçmesi gerekiyormu. Hemen yeniden başvuru yapabilirmiyim. Tekrar başvuru yapmak istiyorum hakkım yendi ve ben bu hakkımı er yada geç alacağım.

Üst Alt