Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meme kanseri ve demir eksikliği anemisi için engelli raporu alınabilir mi?

Mavikem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba. ben meme kanseri geçirdim. ameliyat oldum, göğsümün yarısı ve kolaltında 20 nin üzerinde lenf nodu alındı. şuan tamoxsifen devam ediyorum. herhangi bir metastaz yok. hemoglobin 10- demir 28- ferritin 6- transferrin sat. 7- hemotokrit, mcv ve mch hepsi alt sınır değerinin altında. uzun yıllardır demir eksikliği anemisi mevcut. bu şartlarda % kaç engelli oranı alabilirim. %41 i geçer mi?

İyi huylu olması halinde % 20 verilir, kötü huylu kanser için % 80. Demir eksikliğinden oran verilmez.

Meme kanseri

3 yıl önce meme kanseri tanısı kondu. Heyette %20 oran verdiler. Şimdi aynı memede tekrarladı. Tedaviye başlanacak. Heyetten %41 üzerinde oran alabilir miyim?

Mavikem

2019 öncesindeki yönetmeliğe göre oran %20 idi. Artık kanser hastalarında en az %40 oran var. Muhtemelen en az %40 alırsınız.

İlk olarak 1yil süreli%80 veriliyor kanser hastalarinda.1yil sonra hastalık devam ediyor ise sürekli olarak minimum %40 verilir.Yani her durumda 40 ı geçersiniz

Meme kanseri nüks etti ve tüm göğüs alındı. Kemoterapi tedavisi alınıyor. O zaman kanserin üzerine organ kaybı nedeniyle de oran alabiliyor muyuz? Örneğin kanser %40 verdi organ kaybı % 10 toplam %50 gibi mi oranlama yapılıyor?

Üst Alt