Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meme kanserinden %48 rapor ve vergi indiriminden emeklilik şartlarım nedir?

muzafferayt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

2006 yılında geçirmiş olduğum meme kanserinden dolayı ve de ek başka şeylerden dolayı Ankara Onkoloji hastanesi %48 oranında oran verdi. Ve Gelir İdaresi başkanlığı da 3. derece engelli hizmet erbabı olarak engellilik indiriminden 12/2015 itibariyle faydalanmam konusunu iş yerine tebliğ etti.

Vergi indirim oranım %48 - 3. Derece
10.03.2000 işe giriş tarihim.
01.09.1976 doğum tarihim

2000-2008/10 Arası 3025
2008/10 Sonrası 3271
Toplam Gün 6296

Emekli olmam konusunda benden tekrar rapor istenir mi?
Emekli olursa sizce takriben ne kadar alabilirim

CEVAP VEREN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

muzafferayt

4/a lı çalışan iseniz 18 yıl 4080 güne tabiisiniz. vergi indiriminiz mevcut.erken emekli olabilirsiniz.
maaşınız konusunda bir tahmin yapamayız.maaş hesaplamasında birçok kriter ve formulasyon vardır. anca hesaplama yapan int. sitelerinden +-10 tl farkla otomatik hesaplatırsınız. SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı sitesi +-10 tl farkla hesaplar.eğer raporunuz ve vergi indiriminiz sürekli ise tekrar rapor istenmez.

teşekkür ederim Özgür bey

4a çalışanıyım

yalnız bu bilgileri gönderdiğimiz yer ne kadar güvenli acaba

vergi indirimim sürekli

muzafferayt

herkes ben dahil oradan hesaplattık. benim -7 tl farkla doğru hesapladı.kopyala yapıştır yapınca gönder tuşuna basmadan t.c. numaranızı ve ssk numaranızı *** yaparak gönderin.

özgür bey silerek göndermeye çalıştım ama bu sfer hata verdi acaba sildiğimden olabilir mi tc ile sgk sicilimi

muzafferayt

hayır o yüzden olamaz. ben size dediğim gibi hesaplatmıştım. muhtemelen kopyala yapıştır hatası yapıyorsunuz.

ozgurmeric74

Özgür bey kopyala yapıştır yaparken en baştaki bilgilerin dışında da aşağıdaki tabloda da bütün sicil nosunu sildiniz mi?

muzafferayt

hayır sadece yukarıdakini sildim. diğerleri aynen kaldı. şöylede yapabilirsiniz.
sgk nın resmi maaş hesaplama sitesi var. google a yazınca çıkar. (ne kadar emekli maaşı alırım). oradanda hesaplatabilirsiniz.
çıkan rakama %4 ek ödeme ekleyin. ekledikten sonra +100/+150 tl fazla bağlanıyor. birde önümüzdeki ay maaşlar zamlı olacak.
aşağı yukarı %7 gibi olacak.en son %7 zammıda ekleyin.

Üst Alt