Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meme kanseriyim, ayrıca kemik metastazım var. Malulen emekli olabilir miyim?

sevda5858

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
meme kanseriyim ayrıca kemik metastazım var ama malulen emekli olamıyorum

Rahatsızlıklarınızdan ne oranda rapor alabilirsiniz bilemiyorum doktorun uzundan bilgi alın %60 ve üzeri bir oran ise malulen emekli olmak için müracaat edersiniz. Ayrıca malulen emekli olabilmek için 10 yıl 1800 gün prim ve %60 üzeri raporunuzun olması gerekli şartları taşıyor iseniz sgk'na malulen emekli olma talebinde bulunabilirsiniz.

devlet hastanesinde %60 oranı aldım.il sağlık kuruluna gönderildi red cvbı geldi.benim tedavim hala devam ediyor doktorum çalışamıcamı söylüyor ama nasıl red geldi anlamadım

Maluliyet cetveli'ni incelediniz mi? Cetvele göre malul sayılmanız gerektiğinden eminseniz, red kararına karşı sgk sağlık yüksek kurulu tarafından değerlendirilmesi talebiyle itiraz edin.

yüksek sağlık kuruluna da gönderdim ordanda red kararı geldi.vücut ağırlığımı taşıyan kemiklerde metastaz yaptığı ve kemiklerin kırılma durumunda iyileşmeyeceğini söylediler.cetvele göre emekli olmam gerekiyordu. ayrıca raporumu birçok doktora incelettim onlarda hayret ettiler red cevabına.aceba ölmemmi gerekiyor. neden bu kadar duyarsızlar hasta bir insanı bu kadar uğraştırıyorlar anlamıyorum.

Yüksek sağlık kurulu da red kararı vermişse, bu durumda o red kararına karşı dava çmaktan başka yol kalmadı demektir.

Ne denebilir bilemiyorum! Sahiden öyle akılsız ve vicdansız kararlar çıkmaya başladı ki, küfretmemek mümkün değil!

Üst Alt