Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memleket değiştirmeyi düşünüyorum. Çalışma hayatı riskleriyle ilgili sorularım var!?

SrkNSGR

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
3
Merhabalar,

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan bizimle (ozelden de olur) paylaşırsa memnun olurum. Açıklayıcı bir link varsa onu paylaşması da yeterli olacaktır.

Düzenli bir işim var özel sektörde çalışıyoum fakat eğer olur ise bende KYK nin engelli temizlik işçisi alımı ile ilgili olarak gitmeyi düşünüyorum.Memleket değişitireceğim için risk almaya değermi konusu hakkında kafama takılan sorular var.

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Saygılarımla

Son düzenleme:
@serwol

Zor bir karar. Yaşadığın yerden ve etrafındakilerden sıkıldıysan, hayatında önemli bir değişiklik yapmak istiyorsan, yeni bir macera arıyorsan, dene... İyi bir fırsat.

Sayın OturanBoğa;

İlginiz için teşekkür ederim.

Aslında bu konu ayrı bir konu başlığı olarak değilde KYK nın Engelli temizlik işçisi alımına istinaden yazmış olduğum bir yorumdu. Fakat konu başlık olarak düzeltilmiş.

Şu an İstanbulda özel bir sektörde kötü sayılmayacak bir maaş a çalışıyorum fakat kamu sektöründe daha iyimi olur kıyaslaması ve aslında KYK nın temizlik işçilerine vereceği maaş ve hakları öğrenmek ti asıl amacım. Fakat sanırım bu konuda bilgisi olan kimse yok.

Tekrar ilginize teşekkür ederim.

İyi Forumlar

Üst Alt