Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur atamam olursa iş yerimden tazminat alabilir miyim?

Konular
35
Reaksiyonlar
4
merhaba arkadaşlar .

İzmir de kurumsal enerji firmasında 5 yıldır engelli personel olarak çalışıyorum , Uzman olarak da görev yapıyorum . Ayrıca iş yerımde sevilen sayılan biriyim yanlışım olmadı hatta 2 kez maaşıma zam yapılmıştır.

Bu son EKPSS ataması ile MEB'e atamam yapıldı , ancak soruşturma devam ediyor. Bir şey çıkmaz ise başlıcam .

yaklaşık 40 gün izin hakkım var 8 hafta ihbar sürem var . ihbar süremi hemen başlatmadım bayram bitiminde başlatıcam .

Sorularıma gelince:

1: 40 günlük yıllık izin parası normal maaşa göre mi hesaplanır ? farklı mı farklı ise maaş bordrosunda hangı kısma bakıcam ( brüt , net gibi )

2. aynı şekilde ihbar süremden kalan saatler neye göre hesaplanıp verilecek , günde 2 saat iş arama hakkını kullanmayacağım toplu alıcam

3. önemli : 5 yıllık hizmetim karşılığında herhangi bir ödeme alamazmıyım alabilirsem nasıl alırım ?

Yardımcı olabilir misiniz.

Teşekkürler.

gastauskas87

Hayır. İstifa etmiş oluyorsun...

İşveren içerde biriken izin günlerini öder ya da sana izin kullandırır, o arada maaşını öder

Üst Alt