Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur çocuğu %45 raporlu biri 2022 aylığı alabilir mi?

kmlklc

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
İyi günler, 26 yaşındayım. Epilepsi nedeni ile %45 sürekli raporum var. İşverenler temkinli yaklaşıyor ve iş vermek istemiyor. Bu aylıktan almam mümkün mü?

öncelikle gecmiş olsun
yanlış anlamada bu devirde baban veya annen memursa
söylenecek tek söz var ALLAH daha cok versin

eskiden memur olana kız vermezlermiş kızımıza bakamaz ac bırakır diye
şimdi ise memur olmayana kız vermiyolar.
ama şimdi memursan hoş geldin paşam kac dairen var diye soruyolar :)

engelli maaşı sana gelmez paşam :)
sen beni dinle ve işsizlik maaşının peşine duş
tekrar gecmiş olsun

işsizlik maaşı bilgi:
https://www.iskur.gov.tr/is-arayan/issizlik-sigortasi/issizlik-odenegi/

Sağolasın, ne olduğunu anlamadım sadece bunu istinaden sormak istedim.

SARUHAN arkadaş bi yerde çalışmıomuşkı çıkarılmış gibi işten işsizlik maaşına başvursun çalışmayan işsizlik maaşına başvuramaz kmlklc %45 ile ancak 2022 ye başvurabilin.sadece raporun olması yetmıo.hane kişi başı gelirinizinde tutması gerekıyor.hane kişi başı geliri için her ne ad adı altında olursa olsun tüm gelirlerinizi toplayıp hanedekı kişi sayısına bölün çıkan sonuç 609 dan az ise heyette olumlu karar verırse 2022 maaşı alırsın

-mka

İşsizlik maaşını biliyorum, arkadaş galiba bir işe git çık demek istedi. Ancak girsem çıkmayacam.

Evde hem babam hem ablam çalışıyor... Bense gün boyu iş ilanlarına bakıyorum, 2022 olayını bu başlığı açtığım gün gördüm. İkiside öğretmen, bende telekomünikasyon teknisyeniyim esasında ancak saha görevi ve yükseklik gerektiren bir iş olduğu için baz istasyonları vs. bulamıyorum hadi bu tamam her köşedeki mavi-kırmızı marketlerde iş vermiyor. Fastfood zincirleri kızgın yağ bahanesiyle iş vermiyor. Bir kaç yer ehliyetim olmadığı için kabul etmedi ironiye bak 😂 epilepsi hastası olduğum için alamıyorum zaten.

İş verenler zalim.

kmlklc
kardeş evde 2 tane öğretmen varmış.cepleriniz ayrı olsa da onların o maaşları gelir hesabına dahil edilir öğretmen maaşını bilmiom tahmını 3 bin olsa 2 si 6 bin eder .gelir sınırına takılırsınız 2022 maaşı olmaz

bitmeyenumut2

marketlerın simgesi çalışanların gıydıgı tşortlerın rengı falan oluyo.misal bim o kırmızı market renk kırmızı sanırım bunu demek ıstedı arkadaş

Üst Alt