Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur emeklisi güncel maaşları bilgisi öğrenme..?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
2017 yılı itibariyle emekli sandığından emekli ENGELLİ memurun maaşı hakkında bilgisi olan var mıdır? Ya da memur emeklisi varsa maaş ve tazminat konusunda bilgi verebilir mi?

eğer 2008 öncesi memuriyete başlandıysa en düşük memur emeklisi maaşı olan 1750 tl... 2008 yılı sonrası memur olup hizmet birleşitrme sanrası emekli olunaacak ise 5510 sayılı yasaya tabi olup TAHMİNEN 1300-1500 tl civarı maaş alınacağı söyleniyor..

ekim 2008 öncesi başlayanlar alt taban emekli aylığı 1750 tl.2008 sonrası ise SSK lılar gibi hesaplanıyor emekli maaşı.

memurlar nette emekli maaşını ve emekli ikramiyesini hesaplayabilirsin.net rakamlar veriyor.hizmet sürenizi,mesleğinizi ve derece -kademenizi girerek.

memur maaş robotu var.

maaş robotu en yakın maaşı söylüyor

bilgiler doğru girilirse emekli maaşını net veriyor.emekli ikramiyesini de damga vergisi kesilmemiş hali ile veriyor.

engelli ayrımı yok sayfada ben de 15 yıl hizmet süresi olarak hesapladım ocak-haziran 2017 dönemi için en düşük memeur maaşı olarak 1750 tl olarak hesaplıyor.

Memur emekliliğinde taban var. Hesaplama yapın eğer tabanın altında kalıyorsa o parayı alıyorsunuz. Tahmini 1850 lira olması lazım taban aylığın.

Ulubey taban zaten 1750 tl olarak görünüyor.modül daha az çıkarıyor .ancak modülün altında bir not yer alıyor taban aylığın 1750 olduğunu söylüyor ocak-haziran 2017 dönemi için.Tşkler

2008 sonrası da 1750 civarıdır bence

maaş hesaplama sitesi benim maaşımıda tabandan 1750 tl hesaplıyor oysa 2008 sonrası memurum 5510 a tabiyim tahminen 9 yıl ssk 7 yıl memurluk 1300 anca alırım..

Kamudan emekli olmayi düşünüyorum.. maaş 1850 civarina düşemez deniyor.. 2010 da engelli kadrosuyla kamuya girdim fakat ozeldede surelerim var yani 16 yil ile emeklilik basvurusunu hak ediyorum.. peki maaş daha asagi dusermi diye tereddutteyim.. bilgi verirseniz cok sevinirim..

strangeyaman
eğer 01 ekim 2008 den önce memur olduysanız, en az taban 1871 tl.maaş alırsın.ocakta bu maaşa %4 ve enflasyon farkı olur

2010 da memur olmuşsunuz.ssk ya göre emekli maaşı bağlanır size.

2008 sonrasi memur oldum engelli kadrosunda.. bu durimda maas cok mu duser..

ozel sektorden kamuya gecenlerde ozel sektordeki primleri hesaplaniyor mu.. yoksa sadece devletteki süreler mi işliyor?

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM hocam keşke öyle olsa.doktor heyette emekli eiyim cok kotusun dedı cesaret edemedım. ama artık herseyı göze aldım onumuzdekı ay doktorla bı daha konusucam buradan yazıcam emeklı olabılırsem sonucu. 2012 memurıyet 2011 sıgorta baslangıcı bakalım ne kadar baglanacak emeklı olabılırsem.

Kamu Kurumu Engelli Emekliliği

Arkadaşlar 16 yılım ve primim doldu fakat dilekce verip emekli olma konusunda cok karasizim. Bu konuda bilgisi olan cevap yazarsa cok sevinirim.. 2001 senesi sigortam basladi ve 2008 dahil 118.000tl odemem var..

2010 engelli kadrosu ile memuriyete girdim ve 145.000tlde ordan odemem var.. Emekli olursam yaklasik maasim ne kadar olabilir.. Yasa geregi 1800 kusur 2008 sonrasi memur oldugum icin beni kapsamiyormu?
Emekli dilekcesi verip maas dusuk gelirse pisman olmak istemiyorum.

Simdiden tesekkurler..

Seni kapsıyor dostum ben de bu durumdayım durumunu sgk ya sor ve beni de bilgilenridr ama 1900 tl maaşın olur çünkü memurluk hismetin daha fazla

Tam bir cevap bulunamiyor malesef sgk vs.. 170i aradim bugun.. sadece ozel sektorle ilgileniyoruz diyorlar.. 400 gun kadar kamuda daha fazla.. ama 2008 sonrasi icin 1900 un altina inebilir sabitlenmeyebilir deniyor cogu yerde..

Üst Alt